İstanbulkart Uygulama Sorunu

25 Ağustos 2024 23:37

İstanbulkart uygulaması 25 Ağustos Pazar itibariyle giriş sağlayamıyorum. Güncelleme yapılmış uygulamada sorunlar var, bakiye yükleme ve görüntüleme yapamıyorum. Uygulamayı sildim ve yeniden yükledim, yine de düzelmedi. Bu kez giriş yaparken dahi numara yazmıyor, yazıldığında da çok yavaş işliyor ekran. T.C. kimlik ve doğum yılı, gün, ay, yıl girince de zorlanıyor, ardından hata veriyor. Numaram ve bilgilerim doğru olmasına rağmen hep kullandığım uygulama giriş yapmama izin vermiyor, başka hesapta kayıtlı bilgiler diye uyarı veriyor. Oysa ki zaten giriyordum, her şeyim doğruydu. Güncelleme sonrası bozuldu, acilen buna çözüm istiyorum. İnsanlar ulaşım yolunu kullanıyor, AKBİL denilen bir şeyi mecbur kılınıyorsa mağduriyeti de gidermek zorundalar. Koca İstanbul'da böyle mantıksız bir şey görmedim. 153'ü arıyorum, müzik dinletiyor, derdini anlatacak bir ilgili görevli yok. Bu müşteri hizmetlerinin görevi insanları mağdur etmek mi, yardımcı olmak mı gerçekten anlam veremiyorum. Her geçen gün mağduriyet oluşuyor. Artık insanlarla ilgilenen olsun!

26 Ağustos 2024 08:16 (Şikayetten 8 saat sonra)

Sayın Onur K. İleteceğiniz talep, şikâyet ve önerileriniz hakkında işlem detayları ve kişisel bilgilerinize ihtiyaç duyulmaktadır. Bildirimlerinizin güvenli bir şekilde incelenebilmesi için bize Çözüm Merkezi hattından ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla. BELBİM Bireysel Müşteri Yönetimi

Yorumlar (5)

Serkan
Serkan

Aynen bende yasıyorum aynı sorunu

Oğuz

Ben de 153'ü aradım, düzeldi. Şöyle yönlendirme yapılıyor, telefon ayarlarına gidip İstanbul Kart bildirimlerini açmanız gerekiyor. Düzelmezse birkaç kez aynı işlemi yapmanız gerekiyor, yani bildirimleri kapatıp açıyoruz. Klavye hemen düzeldi. 5 dakika şifremi tanımadı ama sonrasında o da düzeldi. Şu anda düzgün çalışıyor.

Oğuz

Çok teşekkür ederim, yarın ben de deneyeceğim

Oğuz

Ne oldu son durum acaba? Aynı sorun bende de oluştu

Onur
Onur

Düzeldi 153 e zor da olsa ulaşım sağlayabildim iletişim bilgileri güncellendi ve klavye sorunu olduğunu kendileri tarafından teknik ekiplerin bu konu üzerinde çalışıldığı söylendi ardından düzeldi giriş yaptım sorunsuz çalışıyor

08 Mayıs 2024 14:35

09 Aralık 2023 13:28
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

İstanbulkart Uygulaması: Hesap Onay Sorunu Ve Müşteri Mağduriyeti

25 Ekim 2024 22:03