Göksel sonuçtan hiç memnun değil

İBB İstanbul Kart Uygulamasında Kimlik Doğrulama Sorunu

İBB İstanbul Kart Uygulamasında Kimlik Doğrulama Sorunu
15 Kasım 2024 16:15

İBB İstanbul kart uygulamasında kimlik doğrulama kısmında t. C. Kimlik kartının ön yüzünü taradıktan sonra arka yüzünü tarayamıyor. Uygulama donup kalıyor. Ne bir hata veriyor ne de uyarı sadece donup kalıyor. İnternette bu konuda binlerce şikayet var ve İBB bu konuda hiçbir çözüm getiriyor. 21. Yüzyılda iletişim çağında hem işi bu kadar zorlaştırıp hem de çözümsüzlüğe getirmek gerçekten hayret verici

18 Kasım 2024 09:22 (Şikayetten 2 gün sonra)

Sayın Göksel B. İleteceğiniz talep, şikâyet ve önerileriniz hakkında işlem detayları ve kişisel bilgilerinize ihtiyaç duyulmaktadır. Bildirimlerinizin güvenli bir şekilde incelenebilmesi için bize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla. BELBİM Bireysel Müşteri Yönetimi

18 Kasım 2024 20:47

Biz bir isi beceremiyoruz demek yerine isi yokuşa sürüyorsunuz. 153 te konuşmak hele hele muhatap bulmak imkansız. 2. Dönemindeki bu yönetimin önceki ilkel yönetimlerden farklı olacağını düşünmüştum. Ama çok yanılmışım. Sorunun ne olduğunu gayet iyi biliyorsunuz. Hala anlamıyorsanız bir taneniz su kimlik doğrulama işlemini bir test etsin, bir zahmet. AKP li yonetim gibi insanların aklı ile alay etmeyin. Biraz kendinize gelin.

29 Kasım 2024 00:09

Biz bir isi beceremiyoruz demek yerine isi yokuşa sürüyorsunuz. 153 te konuşmak hele hele muhatap bulmak imkansız. 2. Dönemindeki bu yönetimin önceki ilkel yönetimlerden farklı olacağını düşünmüştüm. Ama çok yanılmışım. Sorunun ne olduğunu gayet iyi biliyorsunuz. Hala anlamıyorsanız bir taneniz su kimlik doğrulama işlemini bir test etsin, bir zahmet. AKP li yonetim gibi insanların aklı ile alay etmeyin. Biraz kendinize gelin.

Çetin
Çetin

Ağzınıza sağlık. Ben de saatlerdir aynı sorundan dolayı uğraşıp, telefonumun sorunudur diye kendi kendime kızıyordum! Meğer bir çok kişide aynı sorun varmış. Cidden bir işi yapmak bu kadar mı zor! Gerekli testleri yapmadan niye canlıya alıyorsunuz uygulamayı! Hadi aldınız diyelim, burda bir sürü şikayet var, 153ü arayın demek de nedir! Verdiğimiz oy ile rezil oluyoruz!

Göksel

İnternette yüzlerce şikayet var. Hangi çağda yaşıyoruz. Ɓaştan savmak buna denir.

13 Mayıs 2024 11:00

23 Kasım 2024 16:04