BELBİM (İstanbulkart) İstanbul Kartıma Yanlış Cinsiyet Girildiğinden Dolayı Kartım Kapatıldı

16 Temmuz 2024 22:463.550

2018'de çıkardığım öğrenci kartım cinsiyetim kız olmasına rağmen, işlem yapılan memur tarafından erkek olarak girilmiş. 6 yıldır kullandığım kartımı basarken şoför tarafından 16.07.2024 tarihinde uyarıldım. Tam olarak kartımdaki yanlışlığı değiştirmek niyetindeyim fakat 2 kere usulsüz basış yediğimden dolayı kartım kullanıma kapatıldı. Benimle alakalı bir durum olmadığı ve tamamen sizin ihmalkarlığınızdan kaynaklandığı için kartımın kullanıma kapatılmamasını ve yediğim cezanın kaldırılmasını talep ediyorum.

17 Temmuz 2024 09:49 (Şikayetten 11 saat sonra)

Sayın Dilara K. Başvurunuz incelenmiş olup, 153 Çözüm Merkezinde konuya ilişkin oluşturulmuş bir başvuru kaydınızın olduğu tespit edilmiştir. Başvurunuz en kısa sürede çözümlenecek ve 153 Çözüm Merkezi tarafından ilgili çözüm açıklaması ile sizlerle paylaşılacaktır. Saygılarımızla. BELBİM Bireysel Müşteri Yönetimi,

Dilara
20 Temmuz 2024 19:10

Merhaba sorunumun aciliyetini belirtmiştim fakat hala bir çözüm bulunamadı. Sayfaya girip sorguladığımda işleminiz hala devam ediyor yazıyor. Sorunumun en yakın zamanda çözülmesini talep ediyorum.

6 Ağustos 2024 01:26

Dilara hanım merhaba acaba bir sonuç çıktı mı ben de aynı problemi yaşadım bugünlerde şikayet oluşturdum. Ama benden ıslak imza için merkeze çağırdılar

Belbim (İstanbulkart) Yüklenmeyen Abonman

25 Ekim 2024 12:312.970

Ben İstanbul kartımla 22 Eylül günü bankadan yükleme işlemi yaptım 522 numaralı otobüse bindim kartım yüklenmemiş Ümrani...

Öne ÇıkanKonular

BELBİM | İstanbulkart Kategorileri