Engelli Bireylere Yönelik Bir Engelde Beko'dan

29 Ocak 2024 15:18

Beko'dan almış olduğum robot süpürgenin arızalanması üzerine 2 yıl içerisinde birçok kez servis talebinde bulunduk. Önceki servis tarafından yapılan inceleme sonrası tarafıma verilen bilgide ana kart arızası mevcut olduğu ve anakartın değiştirileceği beyan edildi. O süreçte ise kabul etmeyip ürünün yenisi ile değişimini talep ettim.

Bunun üzerine servis, ürünü 'hiçbir sorun tespit edilemedi' yazan bir evrak ile bırakmıştı. Madem sorun yoktu, neden bana o şekilde bilgi verildi diye düşünerek müşteri hizmetlerini aradığımda ise tekrar kayıt oluşturularak aynı servis tarafından ürünün incelenmesi için teslim alındı. O seferki kayıtlarda ise verilen bilgide ürünün pil arızası mevcut olduğu, pilin sipariş edildiği ve o şekilde teslim edileceği söylendi. Ürün tarafımıza pili değişmiş olarak geldiğinde ara ara aynı sorun meydana gelmeye başladı. Robot süpürgenin aynı sorunları tekrar göstermesi sonucu tekrar servis talep ettik ve yapılan incelemede garanti süresinin dolduğu, ana kart, pil, fırça gibi akşamlarının yaklaşık 6 bin tl karşılığında değişeceği söylendi. Söylemek istediğim şu ki, garanti süresi dolmadan yapılan incelemelerde ürünün değiştirilmesini talep etmemize rağmen yetkili servis tarafından sorun çözülmeden, pil gibi akşamların değiştirilerek tarafımıza verilmesi sorunu gidermemiş ve garanti süresi boyunca oyalama çabaları olmuştur.

Evimde yürüme engelli 5 yaşında çocuğum var, sürekli yerde süründüğü için bu cihaz, çocuğunu tek büyüten bir baba olarak benim elim ayağım. Beko gibi bir markanın bu denli problem çıkaracağını bilseydim inanın mağazaya dahi gitmezdim.

29 Ocak 2024 17:49 (Şikayetten 2 saat sonra)
31 Ocak 2024 01:59

Tarafınızdan dönüş beklemekteyim

Emre
11 Eylül 2023 13:18
Ercan sonuçtan hiç memnun değil

Ercan
24 Nisan 2024 15:49
Ebru sonuçtan çok memnun

Ebru
30 Ocak 2024 12:44
"Sorunumu bu şekilde çözdükleri için çok teşekkür ederim. Ürün değişimim sağlandı."
Fatma sonuçtan çok memnun

Fatma