Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Beko'dan Derin Dondurucu Aldım

16 Haziran 2023 17:23

23 Mayıs 2023 tarihinde Beko İstanbul'da Beko bayisinden derin dondurucu satın aldım ve başka bir ile gitmesi gerektiğini söyledim kabul ettiler ve almış olduğum 3451 modelli derin dondurucunun 25 gündür gitmesi gerektiği adrese gitmedi ve Beko müşterilerine 4 gündür arayıp soruyorum hiçbir cevap veremiyorlar. 4 gündür hiç kimse arayıp bilgi vermiyor.

21 Haziran 2023 14:38

23 Mayıs 2023 tarihinde İstanbul'da bir Beko bayisinden 3451 isimli bir deri dondurucu satın aldım ve başka ile teslim edilmesi gerektiğini bildirdim kabul ettiler bugün oldu hala teslim etmediler teslim etmedikleri gibi karşımda bir muhatap bulamadım 13 hazirandan itibaren Beko'yu 10 defadan fazla aradım sadece söyledikleri gerekli yerlere bildiriyoruz sizi arayacaklar diyorlar ama hiç arayan yok ne zaman ki bu mecradan şikayet yazdım kendi itibarlarının peşine düşmüş olmalılar ki aradılar bayi Ben fabrikadan satın almış olduğum ürünü sattığını söylüyor fabrika 17 haziranda arayıp (şikayet yazmam üzerine aradılar) Dondurucunun 21 haziranda üretime gireceğini 2000 adet üretileceğini yoğunluk sıralamasına göre dağıtım yapılacağını bildirdi ipsos araştırma anket şirketine yapmış olduğum olumsuz anketin sonucuna istinaden 20 haziranda tekrar aradılar bu seferde ürünün test aşamasında olduğu bahanesini söylediler birileri yalan söylüyor kim yalan söylüyor anlamadım ve dondurucunun bayramdan önce teslim edilemeyeceğini söylediler sonuç olarak bir aya yakın benim paramı kullandılar ama mağduriyetim için hiç ama hiçbir şey yapmadılar o kadar aramama rağmen bir kere geri arayıp bilgi vermediler bu kadar vurdumduymaz bir marka kendi itibarları söz konusu olunca hemen arıyorlar 22 haziranda satışı iptal ettirdim ve Uğur derin dondurucu markasından satın aldım Beko'dan bir daha alışveriş yapmam taktir siz okuyanların.

20 Haziran 2023 12:11

Beko dan 23 Mayıs 2023 tarihinde 3451 isimli yatay derin dondurucu aldım bu tarih oldu hala teslim edemediler üretilmemiş bir ürünü satmışlar 3 gün önce arayıp ürünün 21 haziranda üretime gireceğini daha öncesinde mümkün olmadığını ilettiler bugün arayıp ürünün test te olduğu yalanını söylediler bayi bu ürünün parasını daha önce Beko'ya ödediğini ürün bayi adına Beko'nun deposunda beklediğiğni söylüyor ve bu duruma istinaden bize bu ürünü sattığını söylüyor bir haftadır Beko'yu arıyorum karşımda muhatap bulamıyorum sadece söyledikleri gerekli yere bilgi verdik sizi arayacaklar diyorlar ama ne arayan var ne doğru düzgün bilgi veren 29 gündür benim paramı kullanıyorlar ama bir ay içerisinde teslim edemeyeceklerini söylüyorlar istediğiniz kadar şikayet yazın istediğiniz kadar arayın hesap sorun bilgi isteyin umurlarında değil kısacası ya bayi yalan söylüyor ya da fabrika yalan söylüyor siz siz olun Beko dan alışveriş yapma yanlışına düşmeyin bence beni mağdur ettiler ve mağduriyetimi gidermek için hiçbir şey yapmıyorlar.

17 Haziran 2023 12:19

23 Mayıs 2023 tarihinde İstanbul da bir Beko bayisinden 3451 isimli derin dondurucu satın aldım ve teslimat yerinin başka bir il olduğunu söyledim kabul ettiler ama bugün oldu teslim etmediler ve 5 gündür arıyorum neden gelmediğini sordum cevap veremediler sadece not alıyoruz geri dönüş yapılacak diyorlar ama arayan soran yok taki bu mecraya şikayet yazana kadar şikayet üzerine aradılar ve satılan ürünün üretiminin henüz yapılmadığını 21 haziranda üretime gireceğini söylediler yoğunluk sırasına göre teslim edileceğini söylediler bayrama kadar elime ulaşmayacağı belli siz siz olun Beko dan alışveriş yapmadan bir daha düşünün sorularınıza cevap veren yok geri dönüş yapıp bilgi veren yok üretilmeyen malzemeyi satmaları apayrı bir problem parasını ödediğiniz bir ürünün 26 de gündür gelmemesi sinir bozucu

16 Haziran 2023 18:33

Beko'dan 3451 modelli derin dondurucu aldım ama 25 gün oldu belirttiğim adrese getirmediler neden gelmediğini sorduğumda cevap veremiyorlar karşımda ciddi bir muhatap yok 4 gündür cevap bekliyorum arayıp cevap veren yok bekliyorum Beko'dan aliş veriş yapacaklara duyurulur

19 Haziran 2023 15:04

Beko'dan alışveriş yapmadan önce bir daha düşünün satın almış olduğum 3451 derin dondurucum hala teslim edilmedi ve karşımda muhatap yok aradığımda bilgi alamıyorum sadece söyledikleri gerekli yere notunuzu ilettik diyorlar bir haftadır o kadar aramama rağmen hiç kimse geri dönüp bir bilgi vermiyor ne zaman bu platform dan şikayet yazarsam ancak o zaman Arçelik tarafından aranıyorum

Mücahit sonuçtan hiç memnun değil

Mücahit
02 Eylül 2023 19:24
Arçelik'ten Online Satıştan Aldığım Beko 3298 J Derin Dondurucu.
Arçelik'ten Online Satıştan Aldığım Beko 3298 J Derin Dondurucu.

Murat
01 Ekim 2023 20:34