Egemen sonuçtan hiç memnun değil

15 Ağustos 2024 17:35

31 Temmuz 2024'te Beko İzmir Karşıyaka Yavuzata mağazasından Beko 21220P portatif klima satın aldım. 8 Ağustos'ta gelip kurulum yaptılar. Kurulum yapan servis elemanları da "Kutusunu bir süre atmayın, eğer iade etmek isterseniz diye dursun" dediler. İlk gün çalıştırdım ve saçma sapan "pencere kiti" diye taktıkları şey hava geçirdiği için klimanın hiçbir faydasını görmedim. Bildiğiniz pencere açık şekilde çalıştırıyorsunuz çünkü ısı yalıtımı diye bir şey olmadığı için klima doğru düzgün soğutmuyor. Ben de haklı olarak aynı soğutma kapasitesine sahip ortalama bir duvar tipi klima ile aynı fiyata (22000 TL) satın alıp beklediğim performansı göremeyince 1 gün bile kullanmadığım ürün için mağazayı telefonla arayıp iade isteğinde bulundum. Bunun öncesinde Beko müşteri hizmetlerinden de "mağazadan alınan ürünün iadesinin mağazanın inisiyatifinde olduğu" söylenmişti. Mağaza bana servis yönlendireceğini söyledi ama servis eve gelmedi bile, sadece bana bir cep telefonu numarası verip ürünün barkodunun fotoğrafını atmamı istediler. Bölge müdürlüğüne göndereceklerini ve sonuçla ilgili haber verileceğini söylediler. Az önce beni arayıp "Ürününüz sağlam, herhangi bir değişim ve iade yapılmayacak" dediler. Ben bir arıza olduğunu söylemedim, sadece cayma hakkımı kullanıp beğenmediğim ürünü iade etmek istedim. Onlar arıza kaydı açtılar ancak eve bile gelmeden ürünümde sorun olmadığını ve iade alamayacaklarını söylediler. Yani bir oyalama söz konusu. Beko markasının bu şaibeli davranışlarından son derece rahatsızım. Bahsettiğim üründen de hiç memnun değilim. İade almadıkları için üst mercilere başvuracağım. Bir daha da Beko markasını tercih etmeyeceğim.

16 Ağustos 2024 14:31 (Şikayetten 20 saat sonra)
16 Ağustos 2024 16:47

Aramışsınız müsait değildim. Bu numaradan tekrar size ulaşacağız diye mesaj geldi ama henüz aranmadım. Şu an arayabilirsiniz

18 Ağustos 2024 14:49

Bana hala ulaşan kimse olmadı bir şikayet sonuçlandırıldı diye mail gönderiyorsunuz bir de. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum artık süreci oradan yürüteceğim

Meral
08 Temmuz 2025 23:26

Tevfik
27 Haziran 2024 15:14

Uğurcan
22 Temmuz 2024 15:25
Beko Klima Montaj Ekibinin Beceriksizliği
Olcay sonuçtan hiç memnun değil

Olcay
03 Temmuz 2024 12:07
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Uğur
13 Ağustos 2024 09:34