Beko Yetkili Servisi Vakumlama İşlemi Yapmadan Klima Montajı Yapıyor

04 Eylül 2023 18:29

Evime 2 Eylül 2023 tarihinde Beko 31826 model 18btu klima montajı yapıldı. Yetkili servis ekibine vakumlama işlemi yapacak mısınız diye sordum. Servis elemanı Vakumlama değil süpürme işlemi yapıyoruz dedi. Herhangi bir cihaz veya kompresör kullanmadı. Şimdi Beko yetkililerine buradan soruyorum. Sizin yetkili servisleriniz Vakumlama gibi son derece önemli bir işlemi yapmadan nasıl montaj yapabiliyor? Bunu benim gibi günde kaç müşterinize yapıyorsunuz? Cevabınızı buraya yazacağım ki bütün vatandaşlar görsün ona göre Beko'dan klima alsın

05 Eylül 2023 18:07 (Şikayetten 23 saat sonra)
09 Eylül 2023 14:59

09.09.2023 saat 14.30 da teknik servis evime geldi. Dış ünitenin gazını boşaltıp vakumlama yaptıktan sonra tekrar gaz basılıp sistemin bağlanacağını söylediler. Böyle bir işlemin doğru olmadığını, Dış ünitenin değişmesi gerektiğini belirttim ancak kabul etmediler. Bana yapacakları işlemi beyan eden bir yazı vermelerini söyledim ancak öyle bir yazı da vermeyerek hiçbir işlem yapmadan ve belge vermeden evimden çıkıp gittiler

09 Eylül 2023 20:54

Yetkili servis asla dış ünite değişimi yapmayacağını söyledi. Ben de bugün Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurumu yaptım. Hakem heyetinin dış ünite değişim kararı vereceğinden hiç şüphem yok :)

Emre

08 Eylül 2023 17:18
İbrahim sonuçtan memnun

İbrahim
24 Ağustos 2023 14:04
"Şikayetimi çözdüğünüz için teşekkür ederim."
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Hasan
07 Ağustos 2023 21:07