Hilal sonuçtan çok memnun

Hilal
24 Eylül 2023 01:32

Beko servisinden 10 ay önce aldığım çamaşır makinesi 6ay 10 gün sonra lastik kendi sürtünerek ağır bir yanık kokusu nedeni ile hemen servise bilgi verdik. Gelip baktılar ve 6 ay geçtiği için yenisi ile değişim yapamayacaklarını lastiğin değişmesi gerektiğini söylediler. Makine servise gidip gelirken bir yerine bir şey olursa dedim onun garantisini biz Veriyoruz dediler. Tamam dedim makinenin en önemli mekanizması kazan değişti. Fakat makinenin üç yerinde çizikler vardı ben yinede olabilir. Sorun değil deyip tekrar servisi aramadım. Ama makinem kazan değiştikten sonra yıka ve sıkma esnasında çok ses çıkarmaktadır. 27 Ağustos Pazar günü çok fazla gürültü üzerine makineden gelen sesin vidosunu çektim eşime attım servise bilgi vermesi için ama makineyi açtığımda çamaşırım yırtılmış ve parçası yoktu. Bunu üzerine tesadüfen 29 Ağustos günü beni Beko Genel merkezden aradılar şikayetimi bildirdim servis yönlendiriyoruz efendim tekrar çağrı oluşturmanız gerek yok dediler. Arayan da yok soranda sadece kayıt açılmış. Makineyi aldığımız bayiye gittik arkadaşlar sağ olsunlar dinlediler videoyu gösterdik bilgi aldılar bu normal değil servis yönlendiriyoruz dediler. 25. Eylül. 2023 de servis gelecek şükür. Bu arada uzaktan Bluetooth sisteme uzaktan bağlanmak istediğimizde bağlanmıyor. Daha önce servisten gelenlerde yapamadılar. Ben makinemin acilen yenisi ile değişmesini istiyorum. Çizikleri bazılarını ve videoyu ek olarak ekledim.

Beko Çamaşır Makinesi Pişmanlıktır.

Berfin
31 Ekim 2023 19:14

Hakan
02 Mart 2024 16:40
Gani sonuçtan hiç memnun değil

Gani
20 Ocak 2025 17:26
Beko Çamaşır Makinesi Ve Servis Kabusu
Levent sonuçtan hiç memnun değil

Beko Sıfır 11 Kilo Çamaşır Makinesi Sorunu

Levent