Serhat sonuçtan memnun

Serhat
20 Kasım 2024 23:27

Beko Android TV kumandası 2 günde pil bitiyor. 1 sene önce Beko'dan televizyon aldık. Yeni evliyim, evimizde internet olduğu için TV'ye anteni bağlatmadık. Ara ara bir şeyler izlemek için televizyonu açmak istediğimde kumanda pilinin çok sık bittiğini fark ettim (pilleri kesinlikle içinde bırakamıyoruz, hemen bitiyor). Sesli komut da bozuk çıktı, maalesef çalışmıyor. Eşime servise götürmesini söyledim, servise götürdü ve hemen geri getirdi. Ücretli bir şekilde almamız gerekiyormuş. Pardon, bana bozuk gelen ve hala garanti kapsamında olan bir ürünü neden ücretli bir şekilde alacağım? Ben ürünü alırken kumandayı ayrı almadım, televizyonun bir parçası ve tüm parçalar garanti kapsamına dahildir. Kumandamın en kısa sürede ücretsiz olarak yenilenmesini talep ediyorum. Aksi takdirde tüm haklarımı arayacağım ve bu olumsuz deneyimi tüm platformlarda paylaşacağımı bildirmek isterim. İlk kez bu markanın TV'sini kullanıyorum, bir daha asla.

21 Kasım 2024 10:40 (Şikayetten 11 saat sonra)

Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Muhammed
11 Mayıs 2025 18:55
Abdulkadir sonuçtan çok memnun

Abdulkadir
05 Eylül 2024 23:43
"Sorunlu cihaz yenisi ile değiştirilerek mağduriyet giderildi. Müşteri memnuniyetine verdikleri İlgilerinden dolayı teşekkür ederim."

Onur
13 Kasım 2024 12:15
Caner sonuçtan hiç memnun değil

Caner
19 Ekim 2024 18:03