Beko Android TV Arızalı

Beko Android TV Arızalı
Engin
10 Şubat 2024 01:17

Beko Android TV aldım ve aldığımdan bu yana kendiliğinden kapanıyor, ayrıca kendiliğinden menü, filmler ve ayarlar bölümüne giriyor. TV izlerken birdenbire bu durumlarla karşılaşıyorum. Bu nedenle iki defa servisi aradım; birinde telefonla yardımcı olmaya çalıştılar. Diğerinde ise TV'yi alıp servise götürdüler ancak herhangi bir sorun olmadığı söylendi. Bu arızaların dışında, TV izlerken kanal değiştirmek istediğimde kumanda yanıt vermiyor, sesi açmıyor ve kanal değişmiyor. Pilller yeni olmasına rağmen hiçbir işlem yapmıyor. Bunların düzelmesi için her seferinde prizden fişi çekmek zorunda kalıyorum. Böyle tanınmış bir markanın müşterileriyle ilgilenmemesi gerçekten üzücü. Artık sürekli bu TV ile uğraşmak istemiyorum ve servise kumandanın TV'ye kanal değiştirmediğini, sesi açıp kapamadığını gösteren bir video bile çektim.

27 Mart 2024 23:43

Beko TV aldığım günden bugüne hep sorun yaşıyorum servis geldi baktı program yüklediler ama aynı sorunu yaşamaya devam ediyorum bizi verdiğimiz parayla rezil ediyorlar bu nedir arkadaş bir TV ye kaç defa servis gelir anlamadım ki kumanın tuşlarına basıyorum TV yanıt vermiyor saat ayarını defalarca yaptım ag saatini kullan diyorum olmuyor yayın saatini kullan diyorum olmuyor sürekli donup kalıyor kanal değişmiyor

27 Mart 2024 23:25

Kimse Beko Android TV kimse almasın aldığım günden beri sorun yaşıyorum bu nedir ya paramızla rezil oluyoruz servis geliyor bakıyor gidiyor program yüklüyorlar arıza hala devam ediyor ben verdiğim parayla rezil olmak için mi mal alıyorum yeter yeter az kaldı dava etmeye Beko şirketini

10 Şubat 2024 14:38 (Şikayetten 13 saat sonra)

Faruk
05 Temmuz 2024 14:51

Çiğdem
16 Temmuz 2024 12:48
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Beko B50D760B Kendi Kendine Kapanma Sorunu. Beko Pişmanlıktır.

Yusuf
21 Ağustos 2024 20:51
Beko B50D760B Kendi Kendine Kapanma Sorunu. Beko Pişmanlıktır.
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Gökhan
21 Mayıs 2024 12:27