Yahya
15 Haziran 2024 10:44

Eski model Beko markalı bir buzdolabım var. Bunun kapağının alt kısmındaki yivin yatağında çürüme oluşmuş ve kapağın takıldığı yuva ölmüş. 06.06.2024 tarihinde yetkili servisten tamir için talep oluşturduk, servis sağlayıcısı buzdolabının marka model kodunu istedi ve ben de verdim (kod: D 8540 SM), (yetkili servis telefonu 03428624494 Gaziantep). Servis elemanı 10.06.2024 tarihinde geldi. Dolabın kapaktaki arıza kısmına baktı. Kapağın değişmesi gerektiğini söyledi. Değiştirelim dedim. Fiyatı ne kadar olur diye sordum. 2500-3000 TL civarı olacağını söyledi ve bir yeri aradı. Sonrasında buzdolabınız eskiymiş, bu buzdolabının kapağı yoktur dedi. Ben de kapakların sağ tarafa açıldığını ve sol tarafta da yuvalarının olduğunu söyledim. Bunu dikkate almadı. Beni araba kaportacılarına yönlendirdi. Orada parça kaynak yaptırıp sen takabilirsin dedi. Bu anlatışına göre bunun yapılabileceğini düşündüm. Daha sonra alınan servis gelme ücreti alınıp, arıza giderilmediği için bu fikrimden vazgeçtim. Giderken servis gelme ücreti olarak 400 TL istedi. Ben de bu parayı verdim. Ancak makbuz almayı unuttum, kendisi de düzenlemedi. Ancak parayı verirken yanımda şahit var ve onun da yanında bir eleman daha vardı. Tekrar 11.06.2024'te servisi aradım, durumu anlattım, dolap kapaklarının yönünün değişebileceğini ve sol taraftaki yuvalarına takılabileceğini söyledim, bana dolabınız eskiymiş, yapabilecek bir şey yoktur dedi. Gelen personelin telefonunu istedim. Veremeyiz ancak talebinizi iletirim dedi. Bugüne kadar gelen olmadı. Talebim, buzdolabı kapaklarının yönünün değiştirilmesi ve bunun ücretinin alınması, ancak servis gelme ücretinin daha önce verildiği için tekrar vermeyeceğimi saygılarımla bildiririm.

15 Haziran 2024 13:10 (Şikayetten 2 saat sonra)

Enes sonuçtan hiç memnun değil

Enes

18 Temmuz 2024 20:29

Arçelik Beko Kırıkkale Yetkili Servis

Özgür
27 Temmuz 2024 17:54
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Ömer
09 Mayıs 2024 11:42