Beko Otomatik Cay Makinesi Pişmanlık

Beko Otomatik Cay Makinesi Pişmanlık
Yagmur
18 Ağustos 2024 12:55

2 senelik makine aylardır bazen çalışıyor bazen çalışmıyordu arıza için servise götürelim dedik garanti 2 ay geçti diyerek 4750 TL lik masrafı var ücret ödemeniz gerekli diyorlar. 2 senede 9 bin TL lik makine bu kadar arıza veriyorsa ürün problemlidir garantiye bakılmaz. Beko markasını ilk defa buzdolabı ve bu cay makinesinde kullandık. Anladık ki bu markadan uzak durmak gerek.

19 Ağustos 2024 10:31 (Şikayetten 21 saat sonra)

Emel
Emel

Aynı sorun bana satılan makinede de oluştu. Kireç olmayan makinede kireç temizliği yaptık diyerek 500 Tl ücret istediler ben itiraz edince tamam almıyoruz diye ücreti almadılar. Ürün değişimi istedim yapmadılar. Bu makinenin ts en ISO 9001 Kalite Yonetim Sistemi standardına göre tasarım geçerliliği maddesine uygunluğu anladığım kadarıyla yok. Yeni piyasaya sürdükleri ürünlerinin arkasında durmuyorlar. Kesinlikle müşteri dostu bir marka değiller. Arçelik ve Beko markasının bir daha önünden bile geçmeyeceğim. Bu markaların sahibi Koç Holdingi de müşterilerine sahip çıkmadığı için esefle kınıyorum.

Gönül sonuçtan hiç memnun değil

Sürekli Arızalanan Beko Dem Çay Makinesi Ve Yetersiz Servis Hizmeti

Gönül
26 Ekim 2024 17:21
Sürekli Arızalanan Beko Dem Çay Makinesi Ve Yetersiz Servis Hizmeti
Başak sonuçtan hiç memnun değil

Beko Çay Makinesi: Garanti Sonrası Yüksek Tamir Ücreti Ve Tekrarlayan Arıza Sorunu

Başak
09 Nisan 2025 16:23
Sadiye sonuçtan hiç memnun değil

Sadiye
22 Nisan 2024 12:47