Beko LED TV Tamir Ücreti Çok Yüksek

07 Mart 2024 12:14

Beko LCD televizyonumuzun 5 yıllık LED'leri yanmış ve açarken problem yaşıyoruz. Servis çağırdık, 400 TL ücret aldılar ve LED değişimi için bize 3.800 TL ücret talep ettiler. Hem servis ücreti hem de tamir ücretiyle toplam da 4.200 TL ödemiş olacağız. Biz bu paraları kolay kazanmıyoruz. Beko yetkilileri, asgari ücretle çalışan biri olarak, lütfen fiyatlar konusunda biz tüketicilere yardımcı olun. Bizler sizin markanızı tercih ederek, üstüne para verip kullanıyoruz. Zira güncel fiyatlar bile oldukça yüksek seviyelerde.

08 Mart 2024 11:08

Beko LCD LED yandı denildi teknik servis 3.800 TL gibi arti 400 servis ücreti bu paralar Arçelik Beko yerli marka ya hani bu fiyatlar nedir ya tüketiciye biraz acıyın Allah aşkına fiyat indirimine teknik servis mi karar veriyor bu firmaların Güçlü kadın güçlü müşteri temsilcileri söz sahibi değil mi hayatımızda sadece TV tamiri yok kira elektrik doğalgaz gibi giderler de var hani Samsung'da böyle bor problem yaşanmaz insan gibi her şeyde indirim yaptılar Arçelik Beko bunlar biraz feyz alsınlar müşteri memnuniyetinden burası bu markalar ile ilgili bir suru Şikayetvar yeter artık millet üzerinden kazandıklarınız

07 Mart 2024 15:56 (Şikayetten 3 saat sonra)
08 Mart 2024 11:09

Maalesef hiçbir şekilde yardımcı olacak yetkili aramıyor teknik servis arıyor ücretin Arçelik parçası olduğu dışarıdan geldiği gibi saçma bir prosedür anlatıyor

Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

Beko İlgilenmeme Ve Ürünlerinin Arkasında Durmama

Mahmut
28 Aralık 2023 17:20
Beko İlgilenmeme Ve Ürünlerinin Arkasında Durmama
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

01 Kasım 2023 15:16
B65L 8900 Mavi Ekran Beko TV Sorunum Çözüm Arayışım?
B65L 8900 Mavi Ekran Beko TV Sorunum Çözüm Arayışım?
Burak sonucu yetersiz buldu

Burak
16 Ekim 2023 13:28
Musa sonuçtan hiç memnun değil

Musa
27 Ekim 2023 15:58