23 Eylül 2024 07:232.132
Tomris'in Teşekkür Mesajı
Art Arda aradılar sürekli ilgilendiler hemen gelip değiştirdiler kapağın camını çok teşekkür ederim 😍

Beko KMB 910 IG
Kurutma makinesini 08.08.2024 tarihinde eşim hediye olarak aldı.
Sorunsuz bir şekilde sürekli attığım şeyleri kurutmaya devam ettim. Bazı sorunları oluyordu ama göz ardı ediyordum. Çok ıslak çıkardığı da oluyordu mesela peluş şeyleri, sonra mecburen bir tık yüksek ısıda atıyordum. Dün öğle saatlerinde yine odamda ki paspasları yıkadıktan sonra kurutmaya atmıştım. Bu sefer paspasın altındaki lastiklerini tamamen eritmiş ve makinenin camı dahil her yerine yapıştı. Hiçbir şekilde çıkaramadık, bize böyle bir uyarı yapılmadı. İlk attığımda neden olmadı onu da anlamış değilim. İkisinde de dolap kuruluğu 1+ olan modda attım. Sonra buhar makinesiyle 3 saatin sonunda elimizden geleni yaptık. Duygusal olarak da gerçekten çok üzgünüm, gözüme uyku girmedi. Ve kalıplaşmış, sertleşmiş camı silerken hep çizildi. Ben her kullandığımda camı çizilmesin diye o kadar hassas davranıyordum ki hep yumuşak bezlerle siliyordum, bu yüzden çok üzgünüm. Camı için sizden yardım talep ediyorum. Değişme gibi bir imkan vermenizi istiyorum.

23 Eylül 2024 07:22

Sadece kumaşın deforme olmasıyla alakalı bir yazı var kılavuzda. Makinenin katran gibi olacağı belirtilmemiş. Onu da şimdi gördüm. Ürünümde de kurtulmaz diye bir uyarı yoktu iki tane 2 metre bile etmeyen paspas. Benim ürünüme hiçbir şey olmadı onun yerine yepyeni makinem mahvoldu. Makinenin iç kısmı ne halde bilmiyorum görünen yerlerin temizliğini kendim halletmek istedim. Ama o camda ki kalıntıyı çıkarmak imkansız gibi bir şeydi. Simsiyah oldu ve kurumuştu cam. Çıkarırken böyle hemen çizileceğini tahmin edemedim. Kontrol edip ona göre ya tamamen değişim ya da cam değişimi için yardım talep ediyorum

23 Eylül 2024 10:26 (Şikayetten 3 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle bizlere iletmenizi rica ederiz. Beko ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Beko Müşteri İletişim Merkezi

23 Eylül 2024 10:46

Merhaba Bu numara hiç aramadı beni

24 Eylül 2024 11:53

Yetkili servis iletişime geçti görüşüldü. Yanlış anlaşılma olmasın buradan da tam düzelteyim defalarca attığım hatta aynı anda attığım ürünler çok ıslak çıktığı için zaten ayarı sabitti ama bu sefer ısısı ekstra artmış gibi yakmak üzere çıkardı.

5 Ekim 2024 13:26

Beko Servis Problemi Ve Mağduriyet

Ezgi
Ezgi
15 Ekim 2024 22:015.775

04.05.2024 tarihinde bir arıza yaşadım. Bir ay içinde kayış değişikliği yapılarak ürünüm teslim edildi. Sonrasında kurut...

Beko Kurutma Makinesi Çöp Oldu!

Umran
Umran
2 Ağustos 2024 09:381.630

İlk servisi aradığımda servis geldi. Makineyi alıp götürdüler. Bir hafta boyunca sürekli aradım, sonra bana geri dönüş y...

Beko Kurutma Makinesi İlk Çalışmadan Sonra Bozuldu!

Berna
Berna
29 Ocak 2024 13:303.985

"Çok kızmıştım ama şimdi mutluyum. Beko ürünümü değiştirdi ve müşteri memnuniyeti adına üzerine düşeni yaptı çok teşekkür ediyorum."

Tümünü Gör
Beko Kurutma Makinesi Su Akıtıyor

Beko Kurutma MakinesiSu Akıtıyor

Buse
Beko Kmx 91s Kurutma Makinesinin Kapağı Çizildi

Beko Kmx 91s KurutmaMakinesinin Kapağı Çizildi

Ali
Beko Kurutma Makinesi Ses Sorunu!

Beko Kurutma MakinesiSes Sorunu!

Hüseyin
Beko Yetkili Servis Sıkıntısı!

Beko Yetkili ServisSıkıntısı!

Umut
Beko Kurutma Makinesi Servis Arkasında Durmadı

Beko Kurutma MakinesiServis Arkasında Durmadı

Yunus
Beko Kmx 1000 S Kurutma Makinesi Sıkıntısı!

Beko Kmx 1000 SKurutma Makinesi Sıkıntısı!

Serkan

Öne ÇıkanKonular