Uğur sonuçtan hiç memnun değil

28 Ağustos 2024 09:59

Beko dan 1 yıl önce aldığım ve 4 yıl daha garantisi devam eden 18000 BTU klima için son 1 ayda 3 defa servis kaydı açmak zorunda kaldım çünkü klima soğutmuyor. Çözüm yok aynı performans devam ediyor vantilatör mantığıyla çalışan kusurlu yetersiz bir ürün. Bu durumu çözmek adına hiçbir şey yapmıyor Beko genel merkez, sürekli servis gelsin baksın. Servislik bir durum yok klimanın kendisi sorunlu. Koca bir yazı bu klimayla terleyerek geçirdim.

28 Ağustos 2024 11:14 (Şikayetten 1 saat sonra)
07 Eylül 2024 13:17
Beko Klima Soğutma Sorunu

Yaklaşık 1 ay önce Beko klimamla ilgili şikayet oluşturdum. Soğutma performansı kötü olduğu için. Servis 3 kere geldi en son gaz değişimi bile yaptılar soğutmadığına kanaat getirip. Çözülmedi tabi sorun devam. Buradan bana ulaşan Beko yetkilisi bana servisle görüştük teknik bir sorun olmadığını belirtmiş. O servise sorar mısınız teknik bir sorun yoksa ne demeye 3 kere gelip gazına kadar değiştirmişler. Beko ; ürününüzün arkasında durun 1 yıllık klima böyle olmaz değiştirin. Yoksa mahkemede görüşürüz tazminata kadar gider bu iş.

07 Eylül 2024 21:16

Birkaç gün sonra aradılar. Klimada teknik bir sorun olmadığını belirttiler. Bunu belirten servis ekibi; 3 defa çözüm için gelip en son vakum yapıp gaz değişimi yapıp gittiler. Madem teknik bir sorun yok ne diye bu kadar işlem yaptılar? Kendileri dahi klimanın iyi soğutmadığını gördüler ama çözümü geçiştirmeye çalışıyorlar. Güya dünya markası Beko kendi ürettiği 1 yıllık klimanın tüketicisini mağdur ettiğini kabul etmemekle ısrar ediyor. Bu işi çözemezseniz nereye kadar gidiyorsa oraya götüreceğim. Tüketici Hakem Heyeti, mahkeme ne gerekiyorsa orada hesaplaşacağız.

16 Eylül 2024 20:07

Yaklaşık 2 aydır 1 yıllık Beko inverter klimanın soğutma yetersizliği ile ilgili bir şikayet süreci ile uğraşıyorum. 18000 BTU klima normal bir odayı soğutamıyor ve Beko bu sorunla ilgilenmiyor. 3 defe servis geldi gazına kadar değişti ama sonuç yok. Çözümü burda arıyoruz.

Yasemin
28 Temmuz 2025 23:34

Ekrem
08 Temmuz 2024 22:12
Beko Klima Soğutma Arızası
Fuat sonuçtan hiç memnun değil

Fuat
30 Kasım 2024 22:34
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

19 Haziran 2025 14:11
Beko Klimamın Soğutmama Sorunu 2 Yıldır Çözülemiyor, Servis İlgisiz
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Hakan
12 Haziran 2024 20:06