Beko Klima Keşif Ve Kurulum Mağduriyeti

Beko Klima Keşif Ve Kurulum Mağduriyeti
Yasin
23 Temmuz 2024 18:42

Beko'nun sunmuş olduğu ücretsiz klima keşfi için talepte bulunduk. Kocaeli/İzmit bölgesinden sorumlu eve gelen uzman arkadaş 18000 BTU klima önerdi. Uzman arkadaşa evin eski yapı ve duvarların kalın olduğunu delme işleminde problem olup olmayacağını özellikle sorduk. Kuruluma gelen arkadaşların duvarı delebileceğini ve problem olmayacağını belirtti. Uzman arkadaşa güvenerek önerdiği şekilde 18000 BTU klima satın aldık. 8 gün sonrasında kuruluma gelen servis duvarı görür görmez duvarı delemeyeceğini karotçu bulup ücret karşılığında bizim deldirme işlemini yaptırmamızı söyledi ve klimayı kurmadan gitti. Bende bu duruma sinirlenerek klimayı iade ettim. Uzman arkadaş bu durumu belirtseydi mobil klimaya yönelebilirdik. Kurulumda problem olmayacağını belirtti için elektrik tesisatını 1000 TL'ye çektirmiştik. 8 gün kurulum için bekledik mağdur olduk buna mı üzülelim, 1000 TL elektrik tesisatı çektirdiğimiz için zararımız var buna mı üzülelim. Bölgemizde eski yapı çok olduğu ve çevremizdeki kişilerin mağdur olmaması için ayrıca Beko müşteri hizmetlerini arayıp konu hakkında bilgi verdik. Beko tarafından geri dönüş olmadı. Umarım böyle bir şeyin tekrar yaşanmaması için konuyu dikkate alırlar.

24 Temmuz 2024 14:08 (Şikayetten 19 saat sonra)

Derya sonuçtan çok memnun

Derya
10 Temmuz 2024 12:36
"Çok yavaş ilerleyen bir süreç oldu. Beko'ya yakışan bu değildi. Yine de iade işleminin tamamlanmış olmasından memnunum teşekkür ederim"

Emir
22 Temmuz 2024 14:26
Beko Klima Montajının Rezil Hizmeti

Özcan
11 Ağustos 2023 21:10
Beko Yanlış Yere Yapılan Montaj Sonrası 2000 TL Ücret
Türk sonuçtan hiç memnun değil

Beko Klima Elektrik Bağlantı Ücreti

Türk