Okan sonuçtan hiç memnun değil

Beko Dolap Arızası Ve Ücretli Değişim Talebi

Beko Dolap Arızası Ve Ücretli Değişim Talebi
19 Kasım 2024 19:55

İyi günler, dolabım çalışıyor ama soğutmuyordu. Bunun üzerine Beko yetkili servisini çağırdım, gelip baktılar. Kompresör değişimi ve yağ temizleme yapılacağı söylendi. 1 gün sonra dolabı almaya geldiler, aynı gün içerisinde geri dönüş sağladılar ve sistemsel bir arıza olduğu, yağ basmasından dolayı müdahale edilemediği, tamirinin mümkün olmadığı ve ücretli değişim yapılacağı iletildi. Dolabımı 2018 yılında aldım, 2021 yılında garantisi bitti ama 10 yıllık parça bulundurma ve tamir hakkım var ve bu hizmeti bana sağlayamıyorlar. Bu durumda, olması gereken, ürünün muadiliyle birebir veya bir üst modeliyle ücretsiz değişim yapmak zorundalar ama kanuna aykırı bir şekilde benden ücretli değişim talep ediyorlar. Bu saçmalığı en kısa sürede çözmenizi rica ediyorum.

20 Kasım 2024 11:59 (Şikayetten 16 saat sonra)
20 Kasım 2024 12:03

En kısa sürede dönüş bekliyorum gerçekten çok zor ve mağdur durumdayım

21 Kasım 2024 09:48

Az önce tarafıma geri dönüş sağlandı yardımcı olamayacaklarını dalga geçer gibi prosedür gereği aramak zorunda oldukları için aradıklarını söylediler üretip sattıkları malı tamir edemiyorlar rezillik diz boyu resmen ücretli tamir hakkımı kullanmak istiyorum ama kendi ürettikleri malın tamirini yapamıyorlarmış

Beko Buzdolabında Bitmeyen Sorunlar

dort-yillik-beko-buzdolabinda-bitmeyen-arizalar-ve-haksiz-degisim-ucreti-1.pdf
Ceylan sonuçtan çok memnun

Ceylan
25 Temmuz 2024 18:57
"Teşekkürler Beko müşteri temsilcileri çok teşekkürler"
Gamze sonuçtan hiç memnun değil

Gamze
05 Ağustos 12:33
Nurten sonuçtan memnun

Orijinal Beko Yetkili Servis Çalışan Dolabı Bozdu 2 Aydır Mağduruz

Nurten
05 Haziran 2024 21:18
"Ücret farkı ödedik yeni dolap gönderdiler. Teşekkür ederim. Temennim bu da 7 yılda bozulmasın, her birkaç yılda bir dolap alamam. İnşallah bu barı dayanır. Beko'ya marka olarak güvenilir diye alışveriş yapıyoruz güvenimiz boşa çıkmasın lütfen"
Orijinal Beko Yetkili Servis Çalışan Dolabı Bozdu 2 Aydır Mağduruz
Beko Kategorileri