Ebru sonuçtan hiç memnun değil

17 Ağustos 2023 10:15

R 5141 Beko dikey şarjlı süpürgemin tekrar mandalı koptu. Yaklaşık 10 gün önce yapılmıştı zaten evde doğru dürüst durmuyorum. Ben bunu sanırım süs için aldım, çöpe direk boşaltırken, yine çit diye kırılıverdi. Bu iki oldu.
Benlik bir şey yok. Zaten bir anlam veremedim, yapıştırılıp mi verildi anlamadım, boşaltırken direk çıktı, artık bu süpürge beni manevi olarak yıprattı. Evimizde her şeyimiz Beko, kalitesine güvenip aldım, yine hüsrana uğradım. Lütfen rica ediyorum yapılsın, ürünüm sağlam şekilde.

18 Ağustos 2023 16:12 (Şikayetten 1 gün sonra)
21 Ağustos 2023 16:31

Böyle saçmalık olamaz gelen servis elemanı bir hışımla geliyor benim dahilim dışında ve firma onay vermiyor diyor ben bu ürünü süs için mi aldım Beko artık gözümden düştü Tüketici Hakları'na şikayette bulunacağım 2 aylık bir ürün toplam 7 sefer kullanıldı

21 Ağustos 2023 16:31

Ürün aynı yerinden neden kırılıyor bu servis elemanı neden zıt gidiyor

21 Ağustos 2023 16:33

Hakli sebeplerden dolayı ben bu ürünün değişimin sağlanmasını istiyorum benim hatam dışında kırıldı vurma çarpma yok

21 Ağustos 2023 16:43

Ben bu süpürgenin iadesini istiyorum o kadar sinir etti ki paramız çöp değil aynı yerden mandal kırılır mı biz kör cahilmiyiz kullanmasını bilmiyelim ben bu üründen memnun değilim gerekirse hukuki yolları deneyeceğim

Murat
Murat

Bende de aynı marka ürün var aynı yerden kırıldı. Kronik bir sorun bu

Beko Dikey Şarjlı Süpürgenin Mandalı Kırılması

Melikşah sonuçtan hiç memnun değil

Beko Dikey Süpürge Sürekli Şarj Problemi Yaşıyor Çözüm Bulunamıyor

Melikşah
03 Ekim 2025 00:33

Beko Dikey Süpürgede Kalıcı Şarj Sorunu, Tekrar Eden Batarya Arızası

Burhan
05 Kasım 2025 18:20
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Beko Dikey Süpürge Kısa Sürede Kapanıyor Ve Çekim Gücü Yetersiz, Ücret İadesi Talep Ediyorum

11 Şubat 01:47
Beko Kategorileri