Fatih sonuçtan memnun

Beko CM9101 Çamaşır Makinesi Ve Servis Sorunları!

01 Temmuz 2024 16:00
Fatih'in Teşekkür Mesajı
“Videoda görüldüğü gibi üretim hatalı arızalı ürün olduğu anlaşılarak değişim talebim onaylandı yeni ürün gönderilecektir umarım ürünle bir kez daha benzer sorunları yaşamam. Teşekkürler...”

Yaklaşık 3 ay önce Kayseri Bingöl Ticaret'ten Beko marka CM9101 model çamaşır makinesi aldık. Kurulumunun yapıldığı ilk günden beri hem yıkama hem sıkma esnasında aşırı ses, gürültü ve sarsıntılı çalışmanın yanında garip şekilde vuruntu, çarpma sesine benzer garip sesler çıkıyor. İlk gelen servis, ayakları ayarsız deyip ayak ayarını yaptığını ve düzeleceğini söyledi. Ancak sorunlar devam etti. Tekrar servis çağırdık, amortisörlerin arızalı olabileceğini ve tamir edileceğini söyledi fakat makine kısa bir süre önce alındığı için böyle üretim hatalı problemli bir ürünü tamir ettirmek istemediğimden, haklı olarak Tüketici Hakları Kanunu'nun ilgili maddesi gereğince kusurlu, ayıplı olan çamaşır makinesinin birebir değişiminin yapılmasını istedim. Gelen servis, markanın değiştirmediğini, değişime sıcak bakmadığını, sadece parçası bulunmayan ürün ve cihazları değiştirdiğini söyledi. Sonradan tekrar müşteri hizmetleri tarafından arandık ve desibel ölçümü için servis tekrar gelecek dendi. Ancak gelen servis desibel ölçümü yapmadı. Kısa videolar çekerek gitti. Tekrar müşteri hizmetleri dönüş yaptı ve makinede hiçbir problemin olmadığını, değişim yapılmayacağını söylediler. Madem hiçbir problem yoktu, neden ilk gelen servisten itibaren makinenin normal çalışmadığını kabul ederek ayak ayarı yapılıyor, sonrasında gelen servis amortisörler arızalı diyor, devamında yine gelen servis amortisörlerin değişimi ve tamiri için makineyi götürmek istiyor. Rızamız dışında. Gelen servis ısrarla değişim yerine makineyi tamir etmek istiyor. Tüketici Hakları bu şekilde ihlal ediliyor. Bu şekilde oyalıyorlar. Marka, servis karar verecek değişime diyor, servis marka değişim yapmaz boşuna uğraşmayın diyor. Hem servisten hem markadan şikayetçiyim. Acilen çamaşır makinesinin yeni ürünle birebir değişimini talep ediyorum. Aksi halde Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım.

02 Temmuz 2024 13:45 (Şikayetten 21 saat sonra)
02 Temmuz 2024 16:29

Müşteri hizmetleri servis talebi oluşturdu. Servis ve teknisyen aynı farklı bir servis talep etmemize rağmen. Aynı servis teknisyeni Telefonla çamaşır makinesinin arızalı olmadığını söyleyip değişim yapılmayacağını söyleyip telefonu kapattı. Müşteri hizmetlerini tekrar arayıp anlattım. Yine servis talebinde bulundu. Muhtemelen tekrar aynı servis ve teknisyen ilgilenmeyecek hatta gelmeden kapatacak. Beko ya yakışmıyor. Markasının arkasında durmuyor. Değişim talebini kabul etmiyor.

02 Temmuz 2024 16:35

Müşteri hizmetleri servis talebi oluşturdu. Servis ve teknisyen aynı farklı bir servis talep etmemize rağmen. Daha önceki gelişlerinde makinenin amortisörlerinin arızalı olduğunu söyleyen aynı servis teknisyeni Telefonla çamaşır makinesinin arızalı olmadığını söyleyip değişim yapılmayacağını söyleyip telefonu kapattı. Müşteri hizmetlerini tekrar arayıp anlattım. Yine servis talebinde bulundu. Muhtemelen tekrar aynı servis ve teknisyen ilgilenmeyecek hatta gelmeden kapatacak. Beko ya yakışmıyor. Markasının arkasında durmuyor. Değişim talebini kabul etmiyor

02 Temmuz 2024 22:18

Durum bu servis buna arıza yok sağlam diyor... Beko müşteri hizmetlerine defalarca gönderdik bu videoyu ama boş

02 Temmuz 2024 22:21

Beko üretim hatalı revizyonlu ürün satıyor başka bir açıklaması yok sıfır ürün nasıl bu şekilde olabilir. Marka ürünün arkasında durmalı ve bir an önce yeni ürünle değiştirmeli.

04 Temmuz 2024 12:09

Gönderdiğim videoda görüldüğü gibi üretim hatalı arızalı ürün olduğu anlaşılarak değişim talebim onaylandı yeni ürün gönderilecektir umarım ürünle bir kez daha benzer sorunları yaşamam.

04 Temmuz 2024 12:12

Beko Servis Ve Kurulum Hatası!

Mrt
04 Eylül 2023 12:48

Gülşen
03 Kasım 2023 17:49
Alev sonuçtan hiç memnun değil

Alev
23 Nisan 2024 12:07
Beko Servis Kalitesi Gün Geçtikçe Düşüyor
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Zeynep
15 Ocak 2024 11:14
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Beko Teknik Servisi Çözümsüzlüğü Ve Yetersiz Hizmeti

İsmail