Necat sonuçtan hiç memnun değil

Beko Çamaşır Makinesinin Kapağının Altından Su Akıtması

27 Nisan 2024 18:24

06.03.2024 tarihinde Beko yetkili bayisinden aldığım Beko cm 9101 9 kilogramlık çamaşır makinesinde, alındığı tarihten yaklaşık iki hafta sonra çamaşır yıkanırken kapak altından su sızması meydana geldi. 'Bir daha olmaz' düşüncesiyle kullanmaya devam ettik. Ancak 25.04.2024 tarihinde eşim, çamaşır yıkarken normal ayarlarda ve her zamanki gibi deterjan kullanımı da normal ölçülerdeyken kapak altından su aktı ve halı dahil yerler ıslandı. Ertesi gün, 26.04.2024 tarihinde servis çağırdık, geldiklerinde durumu anlattık. Servis yetkilisi, bundan sonra böyle bir durumun olabileceğini veya olmayabileceğini söyledi. Ben ürün değişimi talep ettim, ancak bana servisin bu isteği temin edemeyeceği, talebimi aldığım yerden veya Tüketici Hakem Heyeti veya mahkeme yoluyla çözmem gerektiği söylendi. Tekrar randevu talep ettik, başka bir servisin ürüne bakması için, ancak 27.04.2024 tarihinde saat 16.00 ile 18.00 arasında gelecekleri söylenen servis, haberimiz olmadan randevuyu iptal etti ve gelmedi. Bu platforma yazıyorum; buradan da bir destek olmazsa Tüketici Hakem Heyeti'ne, evraklarla ve servis elemanı, müşteri hizmetleri ve ürünü aldığım Beko yetkili satıcısının konuşma kayıtlarıyla başvuracağımı bilgilerinize sunarım. Mağduruz ve çamaşır makinesinin değişimini talep ediyoruz.

28 Nisan 2024 14:22 (Şikayetten 19 saat sonra)
28 Nisan 2024 14:23

Vallahi ben müşteri hizmetleri ile yeteri kadar iletişime geçtim bütün gün boyunca konuştum artık ben kimseyle iletişime geçmek istemiyorum iletişime geçmek isteyen benimle iletişime geçsin bütün numaralarım kayıtlı bu platformdan Eğer ki bir sonuç alamadım mı Bir iki gün içerisinde Tüketici Hakları'na başvuracağım bilginiz olsun

29 Nisan 2024 22:36

Beni 28.04.2024 tarihinde Beko müşteri iletişimden yeşim hanım aradı gereken bütün durumu anlattım yeşim hanıma ve kendisi de bana durumu üstlerime aktarıp konuyu takip edileceğini söyledi. Size dönüş yapacağım dedi bugün itibari ile kendisi bana beni aradığı numaradan dönüş yapmadı. Bende Beko müşteri hizmetlerini 29.04.2024 akşam saatlerinde tekrar aradım Yeşim Hanım'a haber bıraktırdım Bugün içerisinde aranmazsam Yarın sabah gün içerisinde bana ulaştıkları numaramdan aranmazsam Tüketici Hakem Heyeti'ne gideceğimi söyledim.

30 Nisan 2024 17:27

Ben bugün itibari ile Tüketici Hakları'na başvurdum.

Mitat
02 Şubat 2024 11:58

Ercük
11 Eylül 2024 22:41
Beko Çamaşır Makinesi Arızalı Ürün Satışı Yapıldı
Veysi sonuçtan hiç memnun değil

Veysi
07 Ocak 17:26

Taha
17 Eylül 12:35
Beko Çamaşır Makinesi Sürekli Arızalanıyor Değişim Talebimiz Karşılanmıyor
beko-camasir-makinesi-surekli-arizalaniyor-degisim-talebimiz-karsilanmiyor-8.jpg
beko-camasir-makinesi-surekli-arizalaniyor-degisim-talebimiz-karsilanmiyor-2.jpg

Beko Çamaşır Makinemde Sürekli Arıza Ve Yetersiz Çözüm

23 Nisan 16:46