Beko Çamaşır Makinesi Ürün Değişimi Talebi!

6 Aralık 2024 14:391.467
Gıyasettin'in Teşekkür Mesajı
Ürünüm değişim verildi, yeni makinem geldi Beko ya ve çalışan ekibine teşekkür ederim

11 Aralık 2024 12:44

Bk 9101 eys çamaşır makinesi 4 sene önce aldım son 1 senedir hiç memnun kalmadım 3 defa Ana kart değişti fakat sorun aynı devam ediyor yetkili servisi geldi baktı ana kart değişecek dediler bende dedim ki 3 defa ana kart değişti bu 4 ÇÜ dedim değişim istiyorum dedi değişim veremiyoruz dedi sadece parça değişimini veririz dedi sonra ben internet üzerinden şikayet yazdım yetkili firmadan bir bayan aradı üst birimlerde dedi en kısa zaman da sizi arayacağız dedi fakat 6 gün kimse aramadı ben onları arıyorum diyorlar siz aradık size ulaşamadık diyorlar buradan yetkililerde kişilerde yardım talep ediyorum çok mağdurum en kısa zamanda geri dönüş bekliyorum

5 Aralık 2024 20:40

Beko bk9101 eys çamaşır makinesini 4 sene önce aldım son 1 senedir hiç memnun kalmadım 3 kere ana kart değişti 4. CÜ de aynı oldu. Yetkili servis tarafından bakıldı ana kart değişimi söylendi 3 defa malzeme değişti bu 4. CÜ artık ürün değişimi talep ediyorum ancak İstanbul Sultanbeyli adil Mahallesi kuzey servisi değişim vermiyor. Bu servisten hiç memnun kalmadım ayrıca müşteri ile çok kaba konuşuyorlar ben yetkili firmadan ürün değişimi istiyorum lütfen yardımcı olunuz

6 Aralık 2024 16:33 (Şikayetten 1 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle bizlere iletmenizi rica ederiz. Beko ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Beko Müşteri İletişim Merkezi

10 Aralık 2024 10:33

Ben bir tüketici olarak bu üründe hiç memnun kalmadım yetkili kişide değişim talep ediyorum yardımcı olursanız çok sevinirim ilk gün aradılar artık geri dünmediler

10 Aralık 2024 12:36

Çağrı merkezi ilk gün aradılar artık kimse aramadılar sonra hizmeti kapattılar yetkili kişide değişim talep ediyorum yardımcı olursanız sevinirim

11 Aralık 2024 13:46

Beni kimse aramadı ben mağdurum

23 Aralık 2024 01:11

Beko Çamaşır Makinesinde Tekrarlayan Yüksek Ses Ve Çözüm Bulunamayan Arıza

22 Nisan 22:25676

2020 yılının Eylül ayında aldığım Beko bk 9101 eys model çamaşır makinesini, kurulumdan kısa süre sonra ortaya çıkan yük...

8 Temmuz 2025 02:331.707

Beko markasının tamir ücretleriyle neredeyse sıfır beyaz eşya seti alabilirdim. Hâlâ sorun yaşamaya devam ediyorum ve pa...

Beko Servis Ücretinde Aşırı Ve Haksız İşçilik Ücreti

2 Haziran 10:41262

02.06.2026 tarihinde Adana Seyhan Koyuncu Mahallesi’ndeki adresime Beko 9101 EYS model, yaklaşık 10 yıllık çamaşır makin...

Tümünü Gör
Beko Cmx101 Çamaşır Makinesi Sıkmada Ayaklanıyor

Beko Cmx101Çamaşır Makinesi Sıkmada Ayaklanıyor

Ela
Yeni Aldığım Beko Çamaşır Makinenin Nasıl Çalıştığını Kendiniz İzleyin

Yeni Aldığım BekoÇamaşır Makinenin Nasıl Çalıştığını Kendiniz İzleyin

Kübra
Beko'dan Bir Daha Bir Çöp Bile Almam!

Beko'dan Bir DahaBir Çöp Bile Almam!

Emre
Beko Cmx11140 Çamaşır Makinesi Sıkma Yapmıyor!

Beko Cmx11140Çamaşır Makinesi Sıkma Yapmıyor!

Kazım
Beko Cm 9102 Çamaşır Makinesi Sorunu!

Beko Cm 9102Çamaşır Makinesi Sorunu!

Nursena
Beko Cmxd 9100 Cm Çamaşır Makinesi Sıkma Yaparken Yüksek Mekanik Ses