Yurdanur sonuçtan çok memnun

Yurdanur
08 Şubat 2024 22:33
Yurdanur'un Teşekkür Mesajı
“Öncelikle benimle iletişime geçen müşteri temsilcisine sonrasında yönlendirdikleri servis personeli arkadaşıma çok teşekkür ederim ürünümle ilgili sorunun giderilmesinde çok yardımcı oldular Çok teşekkür ederim”

2022 yılı Haziran ayında, 966411 MB 8700000751 ürün kodlu Beko marka buzdolabımı satın aldım. Yazın normal bir buzdolabı gibi çalışmasına rağmen kışın soğutucu bölümünde yiyeceklerin donması sorunu yaşamaya başladım. 2023 yılı Şubat ayında bu konuda servis kaydı oluşturdum.

Servis personeli, buzdolabının kapısının gün içinde düzenli olarak açılıp kapanmamasının donma problemine yol açabileceğini belirtti. Tatil moduna alınması gerektiğini, ancak bu durumda içinde yiyecek bırakılmaması gerektiğini söyledi ve ayrıldı. Ancak bu yıl kış aylarında, evden ayrılmamama ve gereksinim olmamasına rağmen kapısını sık sık açmama rağmen sorun devam etti. Buzdolabının soğutucu bölümünde donan gıdalarla yemek yapmak oldukça zor oluyor ve bu durumdan memnuniyetsizliğimi ifade etmek istiyorum. Evde tüketim için alınan sebzelerin ve diğer ürünlerin donması, su şişelerinin patlayarak zarar vermesi gibi sorunlar yaşamaktayım.

Pazardan aldığım sebzeleri ve diğer eşyalarımı buzdolabının soğutucu bölümünde saklayamıyorsam, bu durum benim için büyük bir hayal kırıklığı yaratıyor. Beko markasından ve servisinden beklediğim kalite ve hizmeti maalesef alamıyorum. Buzdolabı kullanımı konusunda tecrübesizmişim gibi yaklaşımlar ve hala aynı sorunu yaşamak zorunda olmam nedeniyle burada yaşadıklarımı paylaşma gereği duydum.

09 Şubat 2024 14:12 (Şikayetten 15 saat sonra)
Yurdanur
19 Şubat 2024 13:36

Beko Buzdolabı Soğutma Problemi!

Emre
05 Temmuz 2024 14:12
Şule sonuçtan çok memnun

Beko Buzdolabı Soğutmuyor Servis Sıkıntısı Var

Şule
03 Ağustos 2024 14:41
"Çok zor oldu değişim ama değişim yapıldı yeni dolabım geldi. 2 aydır kullanıyorum şu an bir sorun yok aradaki ücret farkınıda hemen yatırdığınız için teşekkür ederim"
Bilal sonuçtan memnun

Bilal
07 Ağustos 2024 14:49
"Uzun uğraşlar sonucu değişim yapıldı. Teşekkür ederiz."
M. Çetiner sonuçtan hiç memnun değil

Beko Buzdolabı Soğutmuyor Beko Pişmanlıktır

M. Çetiner