Samet sonuçtan hiç memnun değil

Beko Buzdolabı Soğutmuyor, Vakum Sorunu Çözülmüyor

23 Ekim 2024 10:24

Çevremdeki tanıklarım ve komşularımın tavsiyesi üzerine, taksitle Beko marka "dijital ekranlı Prosmart inverter" ibareli bir buzdolabı aldım. Buzdolabı geldiği günden beri evimde servis personelleri ile haftada bir buluşuyoruz. Kendilerine dolap kapaklarının vakum yapmadığını, dolabın soğutmadığını anlattım. Kart değişimi oldu. Tamam oldu dediler. Dolabın başka bir dolap ile değişimini talep ettim, ürünün ayıplı olmadığını ifade ettiler. Halen ne buzluk kısmı ne de alt kısım vakum yapmıyor. Derdimi anlatamadığım için pes ettim, bu şekilde kullanıyorum. Emekliyim, ikinci bir buzdolabı alacak gücüm olmadığı için. Sattığınız ürünlerin bozuk veya ayıplı çıkabileceğini, bunları insanların ne güçlükle aldığını unutmayınız. İyi günler.

23 Ekim 2024 10:46 (Şikayetten 21 dakika sonra)
24 Ekim 2024 13:11

Dün yaptığım şikayetime istinaden Beko Arçelik müşteri hizmetlerinden arandım yarım saat konuştuk, dolabın seri numarasını sordular söyledim ek garantisinin olduğunu söylediler ve teyit ettiler bugün gelen servis personeli ek garantisinin olmadığını, ayrıca dolap alındıktan sonra 7 defa açılan servis kayıtlarına normal denilerek 2 yıllık dolabın normal olmasını iddia etmesi ve vakum yapmamasının normal olduğunu belirtip benim vaktim değerli müşteri hizmetleri ile işini çöz ben öyle gelirim diyerek gitmeleri de servis kalitesizliğini gayet iyi göstermekte.

Bilal sonuçtan memnun

Bilal
07 Ağustos 2024 14:49
"Uzun uğraşlar sonucu değişim yapıldı. Teşekkür ederiz."
İlker sonucu yetersiz buldu

İlker
15 Temmuz 2024 22:54

Seçkin
31 Temmuz 2024 15:14
Yeliz sonuçtan hiç memnun değil

Yeliz
10 Temmuz 2024 05:31