Beko Buzdolabı Soğutmuyor. Servis Sorunu Çözemiyor.

Beko Buzdolabı Soğutmuyor. Servis Sorunu Çözemiyor.
18 Ağustos 2023 18:58

Beko'dan 2 yıl öce bir buzdolabı aldım. Daha önceki kullandığım ürün de buzdolabı da Beko olduğu için aldım, almaz olaydım. Dolap soğutmuyor. Dolabın içine koyduğumuz yiyecekler kısa sürede bozuluyor. Güya a++ ürün satıyorlar. Ama dolap sürekli gereksiz yere çalışıyor ve enerji tüketiyor. Dolabın içi özelikle yaz aylarında 15-16 derece oluyor. ( Kendi koydukları test cihazı verisidir.) 4 defa servis çağırdım. 3 defa parça değiştiler. Sorun çözülmedi. Hatta 3. Servis çağırmamda bana hava sıcaklığına göre ürünün derecesini kendimin artırıp azaltması yönünde tavsiyede bulunup başka bir şey yapmadılar. Dolap zaten max soğutmada çalışıyor, daha ne kadar ayar yapabilirim bilmiyorum. Ürün değişmesini istiyorum. Kabul etmiyorlar. Servis görevlileri o kadar umursamaz ki dolabın içi 15 derce, 5 gün sonrasına servis yazıyorlar. Servise şahsen gidip net bir dille konuşunca bir gün sonrasına servis yazıyorlar. Anket gönderiyorlar dolduruyorum, buna istinaden birisi arıyor "Sizin sorunuzu çözeceğim." diyor. O da boş çıkıyor. Mağdur ettiniz beni. Değişin artık şu ürünü.

19 Ağustos 2023 09:49 (Şikayetten 14 saat sonra)
20 Ağustos 2023 22:56

Yukarıya yazdığınız şeyi cevap olarak mı kabul ediyorsunuz. Dolabın içi artık kokmaya başladı. Nasıl çözüm üretiyorsunuz siz anlamadım. Dolabın içi şu an 17.5 derece. Koku oluşmaya başladı dolapta. Talep istiyorsanız talebim çok açık. Ürünü değişin.

20 Ağustos 2023 23:05

Dolabın içi soğusun diye buz koydum artık.

Yetkili Servis Randevularının Hatalı İptali Ve Mağduriyet Yaşanması

01 Kasım 20:30