Beko Buzdolabı Şikayet Var

Beko Buzdolabı Şikayet Var
12 Ağustos 2024 12:13582

Beko buzdolabım bir ay önce bozuldu ve motor değişimi yapıldı. Yapıldıktan 3 hafta sonra bir hafta tatile çıktık. Döndüğümüzde ise evi çok kötü bir halde bulduk; buzdolabı durmuş ve buzluktaki bütün kurban etlerim ve diğer malzemelerim kokmuştu. Onların hepsini çöpe atıp sıcakta uğraştık. Bu arada cumartesi gelmiş olup servisi aradığımızda pazartesi gelebileceğini söyledi. Gelip kontrol ettiğinde buzdolabını servise götüreceğini, bize geçici bir dolap getireceğini söyleyerek gitti. 4 gündür bu sıcakta buzdolapsız nasıl yaşanır sizlere soruyorum. Hala gelip götüren de yok, hala ulaşamıyor ve bekliyoruz. Bunu nasıl telafi edeceksiniz bilmiyorum. İlk başta değişen motorumun bozuk olduğunu da düşünmüyorum. En başta motorda arıza olmadığını söyleyip şimdi başka yerinde sıkıntı olduğunu söylüyorlar. Ben bu ölen tüm malzemelerin karşılanmasını istiyorum. Buzdolabında başka sorun varken motor değişiyor. Ama arıza başka yerde olduğunu söyleyip şimdi tekrar servise gideceğini söylüyorlar. Kaç gündür bekliyoruz; böyle bir sistem olamaz, olmamalı. Müşteri böyle mağdur bırakılmamalı.

12 Ağustos 2024 15:48 (Şikayetten 3 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle bizlere iletmenizi rica ederiz. Beko ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Beko Müşteri İletişim Merkezi

8 Mayıs 2025 13:39

Merhaba... Beko buzdolabı arızalandı arızası kronik olduğunu bu modellerde rastlandı gaz kaçağını tamir olmadığını değişim yapılmasını söylediler fark istediler. Bende kronik hatalı olduğunu biliyorsunuz da niye sattığınız müşterilerden geri bildirim veya yardımcı olmuyor. Arıza tespit parası değişim parası talep ettiler... Beko'yu Arçelik’i kapıma koymayacağım

Beko Teknik Servis Mağdur Etti

10 Temmuz 2023 14:28893

"Bu yaşanan olumsuz durumu tabii ki Beko gibi kurumsal bir dünya markasına atfedemem. Teknik Servis ile ilgili yaşanan ufak bir aksilik. Beko'ya yaşanan duruma anında müdahale ederek duyarlı ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan davranışından dolayı teşekkür ederim."

Beko Teknik Servis Mağdur Etti

2 Ağustos 2024 19:08728

Beko marka buzdolabımız arızalandı. Soğutmama şikayeti ile yetkili servise başvuru yaptık. Bugün yarın denilerek bir tür...

Tümünü Gör
Beko Randevu Veriyor Gelmiyor, Müşteriyi Oyalıyor

Beko RandevuVeriyor Gelmiyor, Müşteriyi Oyalıyor

Elvan
Beko Buzdolabı Soğutma Problemi!

Beko BuzdolabıSoğutma Problemi!

Harun
Beko Buzdolabı Mağduriyeti!

Beko BuzdolabıMağduriyeti!

Deniz
Beko Buzdolabım Çalışırken Ekranı Yok!

Beko BuzdolabımÇalışırken Ekranı Yok!

Halis
Beko Sorunlu Parçanın Değişimi Yapılsın!

Beko SorunluParçanın Değişimi Yapılsın!

Cengiz
Beko Ayıplı Ürünü Teknik Ekibin Kabul Etmesine Rağmen Kabul Etmiyor!

Beko Ayıplı ÜrünüTeknik Ekibin Kabul Etmesine Rağmen Kabul Etmiyor!

İbrahim

Öne ÇıkanKonular