Özkan sonuçtan hiç memnun değil

24 Haziran 2024 16:20

Beko'dan aldığımız buzdolabının çekmece kapağı daha senesi dolmadan kırıldı. Yetkili servisle görüşmeme rağmen WhatsApp'tan fotoğraf isteyip kafalarına göre fiyat biçiyorlar. Bu kadar kalitesiz ürün yapıp satıyorsunuz, bir de yedek parçaya geçtiği için garantiye girmiyor diye yedek parça satmaya çalışıyorsunuz. O zaman garantiyi de yetkili servisi de kaldırın, biz yedek parça bulup kendimiz hallederiz. Garanti var diye aldığımız ürünü gelip kontrol etme tenezzülünde bulunmuyorlar. Beko bayisinden rica ediyorum, sorunumu çözün!

25 Haziran 2024 11:03 (Şikayetten 18 saat sonra)
25 Haziran 2024 11:08

Benimle dünden beri 2 defa iletişime geçti Beko müşteri temsilcisi ve 2 temsilcide bana parçanın garantiye girmediğini parça garantimizin olmadığını ve parçanın ücret karşılığında temin edileceğini ve firmaya ileteceğini bildirdi, madem parça garantiniz yok o zaman parçaları daha kaliteli yapmanız gerekiyor bu kadar hassas olmaması gerekiyor. Ben Şikayetvar’a yazdım çözülmediği takdirde Tüketici Mahkemesi'ne başvuracağım bunu buradan size bildirmiş olayım. Sorunumun çözülmesi için ivedilikle hareket etmenizi bekliyorum, Saygılarımla.

Halil sonuçtan hiç memnun değil

Halil
13 Haziran 2024 18:15
Beko Buzdolabım Kırık Geldi
Beko Buzdolabım Kırık Geldi

Cansu
19 Nisan 2024 14:13
Beko Buzdolabı Çekmecesi Kırıldı
Samet sonuçtan hiç memnun değil

Samet
26 Ağustos 2024 19:08

25 Temmuz 20:48
Hasarlı Buzdolabı Ve Garanti Mağduriyetiyle Karşılaştım

Buzdolabı Arızası: 15 Gündür Çözüm Yok, Sürekli Erteleme!

Sari
02 Haziran 16:42