Beko B94L 8900 5A Televizyon Ekranda Mavileşme Sorunu

Beko B94L 8900 5A Televizyon Ekranda Mavileşme Sorunu
08 Kasım 2023 16:02

Beko B94L 8900 5A ekran mavileşme sorunu oluştu daha garantisi biteli çok az zaman oldu daha önce de ekranda kara leke gibi noktalardan dolayı servis alıp götürmüştü o zaman sorunun kendilerinden kaynaklı olduğunu söyleyip yapmışlardı.

Televizyonu ve üzerinden biraz zaman geçtikten sonra evimize gelen her misafirimiz sizin televizyonda renk sorunu var dediler, biraz araştırma yaptım aynı model TV alan insanların çoğu bu şikayette bulunmuş bu sorun için aradım ve bana bir link yolladılar SMS yoluyla tıkladıktan sonra oradan çözüm önerilerine yönlendiriyor kumanda üzerinden yapılabilecek ayarlara onları denedim olmuyor.

Çözüme ulaşamadım servis talebinde bulunmak istedim fakat belli bir servis ücreti istiyorlar sorunlu olan bir televizyonu hem satıyorlar hem de garantisi biter bitmez aynı sorun televizyonu alan birçok kişide oluşuyor üstüne üstelik servis ücreti istiyorlar bu sorun üretici kaynaklı bir sorun ve gereğinin yapılmasını arz ediyorum

08 Kasım 2023 16:03

Beko B94L 8900 5A televizyonum garantisi bitikten hemen bir süre ekran rengi mavi veya mor karışımı bir renge büründü nasıl oluyor da garanti süreci bitikten hemen sonra bu hale geliyor anlamış değilim araştırdım biraz bu modeli alan herkes aynı sorunu yaşamış neredeyse gereğinin yapılmasını istiyorum

profile profile
08 Kasım 2023 16:07

Attığım videoyu televizyonun ilk kurulumu yapıldığı gün çekmiştim Şikayette belirttiğim diğer videolara kıyasla bakarsanız aradaki fark ne kadar belli

08 Kasım 2023 16:39 (Şikayetten 37 dakika sonra)

Filiz
12 Şubat 2024 22:57
Beko TV Tamiri Fahiş Fiyat
Ersin sonuçtan hiç memnun değil

Ersin
12 Haziran 2023 09:29
Şıhmus sonuçtan hiç memnun değil

Şıhmus
20 Temmuz 2024 12:42
Beko TV Mavi Ekran Sorunu
Mülayim sonuçtan hiç memnun değil

Mülayim
19 Mayıs 2025 17:39