Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Ramazan
25 Eylül 2024 14:49

Beko Marka Set üstü Davlumbaza ait Piston arıza yaptı. Ürünün Garantisi bitmiş. Beko Müşteri Hizmetleri bu konuda uyarmadı. Yetkili Servis geldi Pistonu sipariş verdi. Tabi Biz Garanti kapsamında zannediyorduk, Netice itibari ile Ürün 25.09.2024 Tarihinde geldi ve Yetkili servis -Akarsu elektrik ltd şti. Pistonun montajını yaptı ve 1075.00 TL Ücret istedi. Kullanılan Piston fiyatı aynı marka ve Kalite de 150.00 TL. Her yerde satılıyor. Bu Yetkili servise Hakkımı Helal etmiyorum, gerekli tüm işlemleri başlatacağım. Fahiş fiyat uygulanmıştır. Montaj öncesi bizden Onay almadan işlem yapılmıştır. Beko ve Arçelik markası mı Asla... Bir kez daha anlamış bulunmaktayım. Bu Markanın Yetkili servisini gelecekse önce fiyat alın.

akarsu-elektrik-tarafindan-fahis-yedek-parca-montaji-beko-3.pdf

25 Eylül 2024 14:41

1727264495037.fis-ciktisi.pdf
25 Eylül 2024 14:40

25 Eylül 2024 16:41 (Şikayetten 1 saat sonra)

Ümit sonuçtan hiç memnun değil

Ümit
19 Ocak 2024 12:26

Aydın
03 Ağustos 2023 16:38

Özgür
27 Mart 2024 02:16
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Fatih
28 Eylül 2024 23:07
Damla sonuçtan çok memnun

Damla
27 Aralık 2023 16:14
"Beko davlumbazımın arızası için dönüş sağladı. Ürünün arızalı motorunu değiştirdiler. Sorunum giderildi teşekkür ediyorum."

Beko Kategorileri