Kartlı Gaz Sayacında Sürekli Hata Mesajı

25 Ekim 2024 20:46

100000139730 abone numaralı kartlı gaz sayacımın ekranında, kartı taktığım an 'işlem hata' diyor. Kartıma az önce 250 TL kadar para yatırdım. Gazmatikte çalışan kartı sayaca taktığım an ekranda 'işlem hata' yazıyor. Ben kiracıyım, sayaca para vermek istemiyorum, verecek durumda da değilim. Zaten daha önce oturduğum evlerde de Başkent Gaz aynı problemi yaşattı. Sayaçta hata gördüğü an, 'süresi doldu, artık kartlı sayaçlar kalktı, faturalıya geçmeniz gerekiyor' denildi. Biri engelli, iki küçük çocuğum var, bacağında protez olan annem var. Bu soğukta bir de bununla mı uğraşacağım? Derhal çözüm bulunmasını istiyorum. 187'yi arıyorum, 6429 ile biten numaraya yönlendiriyor. Orası, kart sahibi bilgileri olmadan işlem yapmıyor. Ev sahibim kimlik numarasını vermek zorunda değil. Bugün cuma ve biz en az 3 gün soğukta kalacağız. Yemek yapamıyorum. Sıcak su yok. Yazıklar olsun, insanları böyle mağdur ediyorsunuz. Sırf faturayı fazla çıkarmak için insanları faturalı sayaca zorluyorsunuz.

28 Ekim 2024 08:44 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Yapmış olduğunuz başvurunuz değerlendirilmiş ve konu ile ilgili mail adresinize 28.10.2024 tarihinde tarafınıza bilgilendirme yapılmıştır. Şirketimize göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür eder, dilediğiniz zaman bize Çağrı Merkezimizden de ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla,

Başkent Doğalgaz Cezası...

13 Aralık 2023 20:56
Başkent Doğalgaz Cezası...

Sayaç Değişimi Nedeniyle Gaz Kesintisi Ve Mağduriyet

11 Ekim 2025 17:13
Oğuzhan sonuçtan hiç memnun değil

Gaz Kesintisi Ve Sayaç Değişimindeki İletişim Sorunları

06 Kasım 2024 00:23
Arda sonuçtan hiç memnun değil

26 Şubat 2024 17:12

30 Temmuz 2024 16:17