Atilla sonuçtan hiç memnun değil

Capacity Atasun Optik Yine Şaşırtmadı

23 Mayıs 2024 17:38

Atasun Capacity Bakırköy'de gözlük çerçeveme Seiko marka progresif cam taktırdım. Sekiz aydır kullandığım gözlüğümden memnunum. Ancak gevşeyen cam cam vidasını eşim aynı yerde sıkıştırdı, sonrasında camın çatladığını ve yapıştırıcı kullanıldığını fark ettik. Eşim gözlüğü kontrole götürdüğünde gayri ciddi ve profesyonellik adına talihsiz açıklamalara muhatap olmuştur. 23 Mayıs 2024 itibariyle teslim edilmiş ve son karar için gönderilecek olan gözlük ve camı hakkında karar verilecek.
Haberimiz olmadan camın çatlatılıp yapıştırıp geri vermek hangi etik kuralla bağdaşır anlayabilmiş değilim.
Konuyla ilgili kanuni hakkım saklıdır, sonucu merakla bekliyorum...

23 Mayıs 2024 17:40 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelenip sonuçlandırılması için ilgili birimimize yönlendirme sağlanmıştır. Konuyla ilgili en kısa sürede tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

24 Mayıs 2024 13:38

Değerli Müşterimiz, Konuyla ilgili olarak sizlere kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden ulaşım sağlanamamıştır. Tüm soru, talep ve İşlemleriniz ile ilgili bizlere 7/24 ulaşabileceğinizi belirtmek isteriz. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

25 Mayıs 2024 15:56

Değerli Müşterimiz, Konuyla ilgili olarak sizlere kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden ulaşım sağlanamamıştır. Tüm soru, talep ve İşlemleriniz ile ilgili memnuniyet hattımız üzerinden bizlere 7/24 ulaşabileceğinizi belirtmek isteriz. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

Merve sonuçtan hiç memnun değil

Atasun Optik’ten Alınan Gözlük Camında Mavi Yansıma Ve Görüntü Sorunu

07 Haziran 2025 21:48
Mahir sonuçtan hiç memnun değil

04 Eylül 2023 18:39
Atasun Optik Garanti Hizmeti Hayal Kırıklığı
Atasun Optik Garanti Hizmeti Hayal Kırıklığı
Ferdi sonucu yetersiz buldu

05 Eylül 2023 18:42
Ömer sonuçtan memnun

09 Kasım 2024 12:17
"Atasun Nata Vega personeline teşekkür ederim. Nazik ve kibardı ilgilendi Hasan beydi galiba adı."
Atasun Optik'te Yetersiz Onarım Ve Kalitesiz Hizmet
Ali sonuçtan hiç memnun değil

29 Temmuz 2024 14:28