Arnica Servis Ve Ağları Pişmanlıktır!

6 Ağustos 2024 21:31979

20 Ekim 2024 21:42

Plastik aksamları sıkıntılı Arnica Solara süpürgem 1 yıllık, parçalar dökülmeye başladı. Başlığın önce 1 tekerliği gitti, şimdi ikinci. Darbe görmedi, başlık sağlam duruyor. Darbe almadı, süpürürken tak diye düşüyor tekerlekler. Servis garantiye girmiyor diyor. Kendi kırılan ürünü nasıl garantiye girmez? Çözüm bekliyorum.

Eki aç
5 Ağustos 2024 21:03

Arnica solara süpürgenin haznenin bağlantı yeri resmen düştü servis kirmissuniz diyor plastik aksan garantiye girmiyormuş kırılsa daha çok çatlar resmen ayrıldı inceleme olsun dedim yok diyor ayrıca hiç iyi davranması kınıyorum onu müşteri memnuniyeti sıfır hatlarınızı aradım herkes birbirine yönlendirdi çözüm bekliyorum 1 yıllık süpürge garantisi var

6 Ağustos 2024 14:07

Henüz gelişme yok dönüş yok

7 Ağustos 2024 01:45 (Şikayetten 4 saat sonra)

Sevgili Dilek U., Öncelikle bizimle Şikayetvar sayfası üzerinden iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Geri bildiriminiz ve paylaşımlarınız bizler için büyük önem taşımaktadır. 29630745 numaralı talebiniz incelenerek, mesai saatleri içerisinde ( Hafta içi 07:00 - 16:30 - Resmi Tatiller Hariç ) Müşteri Hizmetleri Yetkilimiz başvurunuzla ilgili sizinle irtibata geçecektir. Ayrıca Ürünlerimizle ilgili her türlü soru ve sorunlarınızı, Müşteri Hizmetleri numaramız üzerinden tarafımıza iletebilirsiniz. Size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Arnica Küçük Ev Aletleri

7 Ağustos 2024 11:19

Servise gittim ücretli yapılması gerekiyor diyor aynı sorun farkındaysanız bir çok kisidi var kronik ben niye garantisi varken ücret ödeyeyim

7 Ağustos 2024 12:19

Ümran hanıma teşekkür ederim çok ilgilendi çözüme ulaştırdı

Tümünü Gör
Arnica Süpürge Halıyı Süpürürken Anında Kırıldı

Arnica SüpürgeHalıyı Süpürürken Anında Kırıldı

Remziye
Arnica Solara Tower Süpürgemin Kırmızı Işık Sorunu!

Arnica SolaraTower Süpürgemin Kırmızı Işık Sorunu!

Betül
Arnica 13470 Kırmızı Işık Sorunu

Arnica 13470Kırmızı Işık Sorunu

Emre
Arnica Dik Süpürge Parçası Sıkıntısı!

Arnica DikSüpürge Parçası Sıkıntısı!

Arnica Arızalı Ürün Ve İade Talebi!

Arnica ArızalıÜrün Ve İade Talebi!

İnci

Öne ÇıkanKonular