Betül sonuçtan çok memnun

Arnica Hydra Rain Plus: Sürekli Arıza Ve Hayal Kırıklığı

Arnica Hydra Rain Plus: Sürekli Arıza Ve Hayal Kırıklığı
20 Kasım 2024 16:26
Betül'ün Teşekkür Mesajı
“Merhaba Arnica müşteri hizmetleri tarafından yaşamış olduğumuz sorun için hemen dönüş yapıldı ve sorunumuz bu kısa süre zarfında çözüldü. Çözüm odaklı bir firma olduğu ve kısa sürede dönüş yapıldığı için teşekkür ederiz. Şimdi ürünümüzün değişimini yaptık. Kurulum için beklemedeyiz”

16/10/2024 tarihinde Antalya digitalia mağazasından almış olduğumuz, garantisi 23/10/24 tarihinde Yetkili servis olan akay teknik tarafından başlatılan Arnica hydra rain Plus makinem su püskürtme yapmıyor. Makineyi satarken ilk arızada birebir değişim olacağını söyleyen mağaza sözünün arkasında durmadı. Akay teknik ile iletişime geçildi makineyi bizim götürmemizi söylediler. Denileni yaptık. Makineyi götürdük. Ancak sorunumuzun makine hava yaptığı için kaynaklandığını söylediler. Sorunu çözdük gelip alabilirsiniz dediler. Bugün tekrar kullanmak için çalıştırdığım makinem belli bir süre çalıştıktan sonra yine püskürtme yapmadı. Arnica Hydra Rain Plus Sürekli hava yapıp işlevini yapmayan bir makine mi yoksa bize mi denk geldi. Anlamış değilim. Tekrar akay teknikle iletişime geçtik yine makineyi kendimiz servise götüreceğiz. Gerek Arnica markası gerek satıcı gerekse servis tam anlamıyla bir hayal kırıklığı. Umarım sorunumuz bir an önce çözülür.

20 Kasım 2024 16:29 (Şikayetten 2 dakika sonra)
21 Kasım 2024 10:12
21 Kasım 2024 10:40
22 Kasım 2024 09:54

Değerli Betül D., 30723409 numaralı başvurunuzla ilgili detaylı bilgiyi Müşteri Hizmetleri yetkilimiz tarafınıza telefonla bilgilendirme yapmıştır. Bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Arnica Küçük Ev Aletleri Müşteri Hizmetleri

23 Kasım 2024 12:37

Merhaba Arnica müşteri hizmetleri tarafından yaşamış olduğumuz sorun için hemen dönüş yapıldı ve sorunumuz bu kısa süre zarfında çözüldü. Çözüm odaklı bir firma olduğu için ve kısa sürede dönüş yapıldığı için teşekkür ederiz. Şimdi ürünümüzün değişimini yaptık. Kurulum için beklemedeyiz.

23 Kasım 2024 12:44

Merhaba, sorunumuzu kısa sürede çözdüğünüz için teşekkür ederiz.

23 Kasım 2024 14:47

25 Kasım 2024 13:33

Arnica Hydra Rain Halı Yıkama Makinesi Su Püskürtmüyor Servis Çözüm Sunmadı

28 Eylül 2025 14:03
arnica-hydra-rain-hali-yikama-makinesi-su-puskurtmuyor-servis-cozum-sunmadi-1.jpg

Arnica Küçük Ev Aletleri Kategorileri