Sümeyra sonuçtan hiç memnun değil

Aras Kargo Santral Şubesi Kargoları Teslim Edildi Deyip Teslim Etmiyor

03 Ekim 2023 12:45

Aras Kargo Santral Şubesi çalışanları çok saygısız! Bir kargomu başka birinin kapısına bırakmışlar bana teslim edildi diye mesaj geldi? Arıyorum teslim edilmiş yapacak bir şey yok diyorlar ama kargo ortada yok! Başka bir kargomda yine teslim edildi diye mesaj geldi iş yerinde olmama rağmen kapıyı açmadığımı iddia ettiler, iş yeri kapısı nasıl açık olmaz? Telefonda yanındakiyle muhabbet ediyorlar, ben konuşurken bir anda beni sessize alıyor, üff eee yani diye bir tavırla konuşuyorlar. Müdürleri H***** isimli kadın zaten elebaşı! Tamam peki teslim edilmeyen kargomu ne zaman getireceksiniz diyorum "biz getiremeyiz gel kendin al, eee ne yapalım yani, gel al yoksa göndeririz kargonu" diyor bana üsluba bak! Ki teslim edildi diye girilen kargomu sonradan "alıcı kargoyu kabul etmiyor" diye not girdiler! Kargoları dağıtmak için taşeron işçi kullanıyorlarmış o yüzden ne yaptıklarını kime ne teslim ettiklerini kontrol edemiyorlarmış! Taşeron dediği elemanlar çocuk! Dün kapıda bekledim kargomu getiren 18 yaşından küçük bir çocuk kamera kayıtları da var! Resmen çocuk işçi kullanıyorlar! CİMER'e kadar her yere şikayet edeceğim bu şubeyi! Bu zamana kadar binlerce kargo aldım sürekli internet alışverişi kullanan biriyim, Aras Kargo'nun da bir çok şubesinden ürün aldım ama Aras Kargo santral şubesi Türkiye'nin en kötü kargo şubesi!

03 Ekim 2023 12:45 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Öncelikle yaşadığınız sorun için üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz.Talebiniz ilgili birimlerimiz ile paylaşılmış olup, müşteri temsilcimiz en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlayacaktır. Sevgilerimizle, Aras Kargo

04 Ekim 2023 16:23

Hala bir dönüş yapmadınız? Şubelerinizden birinin sigortasız çocuk işçiler çalıştırması ve müşterilerin kargolarını teslim etmediği halde "teslim edildi" diye sisteme girip sonrasında da çirkin bir tavırla konuşması çok mu önemsiz?

06 Temmuz 2024 12:32
Rabia sonuçtan hiç memnun değil

06 Eylül 2024 17:28
Aras Kargo Kayıp + Şubemizden Gelin Alın + Müşteri Temsilcisi