Ülkü sonucu yetersiz buldu

Aras Kargo Kargom Çalındı, Çözümünü Bekliyorum

28 Nisan 2024 19:35

23 Mayıs 2024 11:07

Aras Kargo yaşamış olduğum mağduriyeti şikayet vara yazdıktan sonra sağlanmayan geri dönüşü sağladılar sağ olsun lar. Ancak ödenecek denilen miktar halen yatırılmadı toplamda 2 ay oldu. İvedi bir şekilde miktarın yatırılmasını rica ediyorum Aras Kargo haklılığımı kabul etti.

27 Nisan 2024 13:20

Ulucamii Adana çıkışlı Suadiye İstanbul teslimi kargomu içinden fön makinesi ambalajı kesilerek uç parçaları içinde çekilip alınmıştır. Ulucamii şubesi benim ısrarlı aramalarım sonucunda kargo kaynaklı tutanak tutulmuştur demesine rağmen ciddiyetle Aras Kargo dan olması gereken çözüm odaklı bir dönüş olmamıştır. Sizin çalışanlarınızdan birinin etiklik yoksunu hareketinin bedelini ben niye ödeyeceğim. Aciliyet ve ciddiyet. Kargo no 4255077538037

28 Nisan 2024 19:35 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Öncelikle yaşadığınız sorun için üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz. Talebiniz ilgili birimlerimiz ile paylaşılmış olup, müşteri temsilcimiz en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlayacaktır. Sevgilerimizle, Aras Kargo

24 Mayıs 2024 11:24

Şimdi müşteri hizmetlerini aradığımda şubeden tanzim talebi oluşturun deniliyor ki tarafımı aradıklarında en son hiç böyle bir şey söylenmedi. Hasarınız giderilecek dendi. Nedir bu herkes farklı konuşuyor 2 ay oldu lütfen mağduriyetimi gideriniz

28 Mayıs 2024 17:17

Evet defalarca yapmış olduğum şikayetler neticesinde çalınmış dediğim fön makinesi ürünüm 2 ay sonra bugün teslim edilerek sonuca gidildi. Meğerse transfer merkezinde düşmüş 2 ay o ürünü kimse görüp ilgilenmemiş benim ilk mağduriyetimi belirttiğimde tespit edilmemiş üstüne gitmesem inanın hiç edilecek ürün bugün adresime geldi. Çok enteresan değil mi. Ve ben söylediklerine göre düşen makineyide almak zorunda kaldım. Neden ilk şikayetimde bulunmadı itibar kurtarma çalışması olarak görüyorum. Yinede teşekkürler.

29 Mayıs 2024 10:27

Değerli Müşterimiz ; Paylaşmış olduğunuz geri bildiriminize ilişkin tarafınızla telefon numaranız üzerinden iletişime geçilmiş olup çözüme yönelik işlemler hakkında bilgilendirme yapılmıştır.Bizlere her türlü konuda ulaşabilirsiniz. Sevgilerimizle, Aras Kargo

29 Mayıs 2024 10:28

Aras kargoda yaşanan sorunumun çözümünde görüşmeler yaptığım o kadar kişi arasında birtek işinin takibinde olup doğru bilgilendiren ilgisi nezaketi ve çözüme odaklı iş takibiyle katkıda bulunan olması gereken çalışan tanımına fazlasıyla uyan Derya hanıma teşekkürlerimi burada iletmek isterim. Çalışma hayatında başarılar ve çok teşekkürler Derya hanımcığım🙏🍀❤️

18 Eylül 2025 20:43

Aras Kargo Sultangazi Şubesi Hasarlı Teslimat Ve Tutanak Reddi