Dilan sonuçtan hiç memnun değil

Aras Kargo Kapıya Bırakma Sorunu

Aras Kargo Kapıya Bırakma Sorunu
24 Temmuz 2024 19:15

Aras Kargo firması ürünümü teslim etmek üzere iletişime geçti. Kendilerine evde olmadığımı bildirip kapıma bırakmalarını rica ettim. Telefonda konuştuğum şahıs saygısız ve üslupsuz bir şekilde reddetti. Madem kapıya bırak gibi bir hizmet yoksa neden böyle bir istekte bulunuyoruz? Ya da kargo demek tam olarak ne demek? Zaten kapımıza gelmeyecekse neden sipariş veriyoruz? Gerekenin yapılmasını en kısa sürede istiyorum.

09 Ekim 2024 13:06

Ben bu kadar kötü bir kargo şirketi bu kadar saygısız kurye görmedim ya daha önce de şikayette bulunmuş olmama rağmen yine aynı sıkıntıyla karşılaşıyorum mesaj geliyor siparişiniz teslim edilecek diye sipariş gelmeden akşam siparişiniz teslim edilmedi deniyor daha sonra ertesi gün kurye arayıp siparişi söylüyor kapıma bırak seçeneğini seçmiş olmama rağmen bunu reddediyor önceden sipariş ağırsa bırakmak zorunda değil dediler buna ne diyeceksiniz gerçekten bilmiyorum kuryeniz karşısında bir kadın olduğunu bilmesine rağmen argo ve saygısız bir tutum içinde daha önce rahatsızlığımı bildirmeme rağmen neden yine aynı kişi siparişe geliyor anlamış değilim.

1728468349428.screenshot-2024-10-09-13-02-29-717-comandroidchrome.jpg
26 Temmuz 2024 11:36

Gerekli mercilere şikayet oluşturmama rağmen asla yardımcı olunmadı kuryelerin tutumları ayrı bir mesele daha önce de sorun yaşamıştım fakat bu başka bir boyut asla yardımcı olunmadı rezil bir firma kargom teslim edilmedi herhangi bir özür veya çözüm yapılmadı asla iyi bir firma değil burda kendimizi de ayrıca boşa yoruyoruz eğer kapıma bırak diye bir seçenek varsa ve ben telefondan kendi rızamla bunu kabul ediyorsam daha sonra saçma sapan bir bahanenin arkasına sığınılamaz yapılan büyük bir ayıp.

1721982982852.screenshot-2024-07-24-18-12-33-215-comandroidchrome.jpg
24 Temmuz 2024 19:15 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Öncelikle yaşadığınız sorun için üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz. Talebiniz ilgili birimlerimiz ile paylaşılmış olup, müşteri temsilcimiz en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlayacaktır. Sevgilerimizle, Aras Kargo

Dilan
Dilan
26 Temmuz 2024 10:01

Şikayetine istinaden arayıp bilgi verildi fakat kurye daha önce üst kata ağırlıktan dolayı çıkamayacağını bildirseydi bende aksiyon alırdım fakat bunun bilgisini vermeyip aynı zamanda saygısız bir tutuma devam etti ben kargonun tekrar dağıtıma çıkarılmasını rica ettim fakat bununla alakalı hiçbir çözüm üretilmedi bunun için tekrardan dönüş bekliyorum

Okay sonuçtan hiç memnun değil

24 Temmuz 2025 13:52

09 Kasım 2024 20:16

Doğancan
29 Kasım 2023 15:21

27 Nisan 2024 22:38
Rojin sonuçtan hiç memnun değil

24 Temmuz 2025 15:37

Aras Kargo Kategorileri