Osman sonuçtan memnun

Aras Kargo Gaziantep Ayıntap Şubesinde Müşteri Memnuniyetsizliği

08 Nisan 2024 14:08
Osman'ın Teşekkür Mesajı
“Tarafıma bilgi dönüşü sağlayan yeşim hanıma teşekkür ederim.”

Aras Kargo Gaziantep Ayıntap şubesi, çalışanlar suratları beş karış, ilgisiz, dost canlısı değil babalarının hayrına çalışıyor gibi. Gönderilerimde zaten çalışmıyorum ama gelen kargolarım adresten dolayı mecburen bu şubeye geliyor. İstemeden de olsa muhatap oluyorum. 08.04.2024 bugün gelen kargom için şubeyi defalarca aradım ulaşamadım. Cevap vermiyorlar. Daha sonra dağıtıcı personel, iletişime geçti. Teslimat için ofis kapalı olduğundan kendisinden bir şekilde alacağımı belirttim. Sonra almaya gittim o an o kişiye ulaşamadım. Yolda başaka bir Ayıntap şubesinin dağıtıcısına denk geldim, durumu anlattım rica da bulundum. Görevi olmayabilir. Anlarım ama hiçbir şekildi yüzüme bakıp da kılını kıpırdatmadı. Yani bir insanlık bekledim. Ekipçe o zihniyet yok, müşteri memnuniyeti yok. Daha önce de sıkıntılar yaşadım, Ayıntap şube dolap uygulaması siparişimi bazı gerekçeler öne sürerek almadı genel merkeze şikayet ettim, sonuç çıkmadı. Yine başka bir zaman kargo vermek istedim. Saat 18.00 olduğu için almadılar ama benden sonra gelen tanıdık birinin kargosunu aldılar, onu da şikayet ettim yine sonuç çıkmadı. Ve adrese gelemeden, adres yanlış, yetersiz adres, adreste bulamadık gibi türlü türlü sebepler. Bu şubeden dolayı ve genel merkezin çözüm üretmemesinden dolayı arastan nefret ediyorum. Hiçbir şekilde çalışmak istemiyorum.

08 Nisan 2024 14:08 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Öncelikle yaşadığınız sorun için üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz. Talebiniz ilgili birimlerimiz ile paylaşılmış olup, müşteri temsilcimiz en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlayacaktır. Sevgilerimizle, Aras Kargo

08 Nisan 2024 14:32

Değerli Müşterimiz ; Paylaşmış olduğunuz geri bildiriminize ilişkin tarafınızla telefon numaranız üzerinden iletişime geçilmiş olup çözüme yönelik işlemler hakkında bilgilendirme yapılmıştır.Bizlere her türlü konuda ulaşabilirsiniz. Sevgilerimizle, Aras Kargo

08 Nisan 2024 16:41

İlgileri için yasemin hanıma teşekkür ederim. İlgili şube ye gerekli ikazların yapıldığı/yapılacağı söylendi. Genel merkezinde konunun takipçisi olacağı bilgisi aktarıldı. Somut bir sonuç çıkar mı bilmem ama illaki o şubeye işimiz düşer o zaman görürüz artık.

08 Nisan 2024 16:49

Tarafıma bilgi dönüşü sağlayan yeşim hanıma teşekkür ederim.

Harun sonuçtan hiç memnun değil

04 Haziran 2025 11:26
Aras Kargo Ayıntap Şubesi Kargo İade Ve Teslimatında Sorun Yaşıyorum
Aras Kargo Ayıntap Şubesi Kargo İade Ve Teslimatında Sorun Yaşıyorum

30 Mayıs 2025 20:07
Musa sonuçtan hiç memnun değil

24 Temmuz 2024 13:44

21 Mayıs 2025 13:23