Nesrin sonuçtan çok memnun

Aras Kargo Evde Olmama Rağmen Adreste Bulamadık Diye Mesaj Attı.

09 Nisan 2024 09:40

Aras Kargo dün teslim edilmesi gereken kargomu adresinizde bulamadık diye mesaj atıp bana ulaştırmadı. Telefonla beni aramışlar 16.34'te. Ben de onları 16.35'te geri aradım ama ulaşamadım kimseye. Bir buçuk aylık bebeğim var. Bebeğim rahatsız onunla ilgilenirken telefonu açamadım o an. Gelip zile de basmadılar. Telefon bu sonuçta o an yanımızda olmayabilir açacak durumda olmayabiliriz. Neden kapı çalınmıyor, zile basılmıyor?
Sonra da adresinizde ulaşamadık şubeden alın deniliyor.
Şubeleri de bilmediğim tanımadığım bir yerde. Eşim çalışıyor. Ben bir buçuk aylık bir bebekle nasıl bilmediğim bir yerde şube arayıp ağır olan o kargoyu taşıyabilirim?
İçinde bebeğim için sipariş ettiğim ürün vardı. Marketlerde bulamadığım için netten sipariş verdim. Elimdekiler de bitmek üzere. Bebeğim mağdur oldu.
Bu nasıl bir iş ahlakıdır?
Kargo niye var, para neden ödüyorum o zaman kendim gidip alacaksam?
Bebeğimin mağduriyetinin devam etmemesi için bugün acilen kargomun geri getirilmesini rica ediyorum.
Aksi takdirde gerekli yerlere şikayetimi yapacağım...

12 Haziran 2024 10:16

Aras kargodaki ürünümün bana teslim edildi gibi görünüyor. Bu sabah 09.25 teslim saati. Teslim alan kişi ben gözüküyorum. Fakat hiçbir ürün teslim almadım. Çünkü kargo gelmedi. Ben hep evdeydim. Ne telefon çaldı ne de kapı. Nasıl ürün bana teslim edilmiş oluyor. Bebeğime ıslak mendil sipariş vermiştim. Geçen sefer ki gibi marketlerde bulamadığım için netten sipariş verdim. Elimdekiler çok az. Dört gözle gelmesini beklerken güya bana teslim edilmiş görünüyor. Belki kapıya bırakılmıştır diye kapıya baktım. Ama Hiçbir şey yok. Manolya Şubesini aradım birkaç kere. Telesekreter temsilciye bağlıyor ama telefon çalmıyor. Ulaşamadım kimseye. Benim kargom nerede? Kime teslime edildi? Bu nasıl bir şeydir ya. Acil olarak hatanın düzeltilmesini ve kargomun bana ulaştırılmasını rica ediyorum. Bebeğimin mağdur olmasını istemiyorum... Aksi takdirde gerekli mercilere şikayetimi yapacağım...

09 Nisan 2024 09:41 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Öncelikle yaşadığınız sorun için üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz. Talebiniz ilgili birimlerimiz ile paylaşılmış olup, müşteri temsilcimiz en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlayacaktır. Sevgilerimizle, Aras Kargo

15 Nisan 2024 13:55

Değerli Müşterimiz ; Paylaşmış olduğunuz geri bildiriminize ilişkin tarafınızla telefon numaranız üzerinden iletişime geçilmiş olup çözüme yönelik işlemler hakkında bilgilendirme yapılmıştır.Bizlere her türlü konuda ulaşabilirsiniz. Sevgilerimizle, Aras Kargo

Nesrin
Nesrin
15 Nisan 2024 14:01

Bugün kargom teslim edildi. Çok teşekkür ederim.

09 Kasım 2024 13:58
Yasemin sonuçtan çok memnun

Yasemin
31 Ekim 2023 22:09
Ayşenur sonuçtan hiç memnun değil

Ayşenur
21 Ağustos 2024 18:46
Aras Kargo Süreyyapaşa Aras Şubesi Yine Kargomu Getirmedi!
Buse sonuçtan çok memnun

04 Kasım 2023 18:00
Aras Kargo Ürünleri Teslim Etmiyor 66AF507
Oylun sonuçtan hiç memnun değil

20 Mayıs 2025 16:46

Aras Kargo Kategorileri