Tolga sonuçtan hiç memnun değil

Tolga
20 Kasım 2024 14:46

Amazon.com'dan yaptığım alışverişlerde son günlerde oldukça sıkıntı yaşamaya başladım. Ya ürün ambalajı (kargo kutusu içinde kalan ambalaj) çok kirli ya da ürün geç teslim ediliyor. Hatta bugün teslim edilmesi gereken kargom nedeni belirsiz bir şekilde geri gönderilmiş. Ekte resimleri yer alan ürünleri kimse evine sokmak istemez. Hatta sokakta aylarca bıraksanız bu kadar pis olamaz. Şimdi soruyorum Amazon.com yetkililerine; bu ürünler sahte üretim mi? Sizin platformunuzda bu şekilde satış yapan firmalara müsaadeniz var mı? Müşteri hizmetlerine durumu bildirmeme ve [email protected] adresine resimleri göndermeme rağmen neden hala dönüş yapılmadı?
Siz resmen yurt dışında başka Türkiye'de başka hizmet veriyorsunuz. Son olarak; yabancı ülkelerden alışveriş ve yorum yapanlar yorumlarına resim ekleyebiliyorken biz neden resim ekleyemiyoruz. Bu gönderdiğiniz kargonun içinden çıkan ayakkabı kutularının kirliliğini görmek herkesin hakkı diye düşünüyorum. Sizce de hakları yok mu?

Sefa sonuçtan hiç memnun değil

16 Mayıs 2025 12:27
Amazon'dan Gelen Kargoda Farklı Gönderici Güvensizliği
Zafer sonuçtan hiç memnun değil

Amazon Türkiye'de Yurt Dışı Ürün Engeli: Adresime Gönderilemiyor

Zafer
07 Mayıs 2025 10:22

Sinan
05 Ağustos 2025 14:37
amazon-prime-teslimat-vaadi-tutulmuyor-kargo-gecikmeleri-hayal-kirikligi-yasatiyor-3.jpg
amazon-prime-teslimat-vaadi-tutulmuyor-kargo-gecikmeleri-hayal-kirikligi-yasatiyor-2.jpg
amazon-prime-teslimat-vaadi-tutulmuyor-kargo-gecikmeleri-hayal-kirikligi-yasatiyor-1.jpg

Abdullah
09 Aralık 2024 19:19