Uğur sonuçtan çok memnun

Amazon.com.tr Yurt Dışı Satıcıya Beni Savunamaması

30 Temmuz 2024 09:25
Uğur'un Teşekkür Mesajı
“Sorunum çözüldüğü için çok teşekkür ederim. Amazondan da bunu beklerdim.”

Merhabalar,
Amazon üzerinden yurt dışından bir cam robotu aldım aralık ayında. Daha sonra 3. Kullanımda arıza verdi ve satıcıyla iletişime geçtim. Bana sorunun cihazda olduğunu söyleyip yeniden gönderim yapacağı iletildi. 25 gün tedarik süreci, 45 gün kargo bekleme derken ürün elime ulaşmadı. Satıcı tekrar gönderim yapıyorum dedi ve yine 40 gün bekledim. Ürün tekrar gelmeyince amazonla iletişime geçtim ve 5 farklı müşteri temsilcisi ile sorunlarımı görüştük. Bütün temsilciler mesajlarıma bakarak benim haklı olduğumu gördü. İlk temsilci ile kargo şirketlerine ulaşmaya çalıştık ve kargo gelmediğini teyit ettik. 2. Temsilci ile satıcıya bir mesaj daha ilettik fakat amazonun sorusuna bile cevap vermedi satıcı. 3. Temsilci ile PTT şubelerini de kontrol ettik. 4. Temsilci ile A-Zye iade talebi başlattık fakat 6 ayı geçtiği için reddedildi. 5. Temsilci artık bir şey yapılamayacağını iletti. Türkiye'ye ilk geldiklerinden beri müşterileri sayılırım ve hatırı sayılır bir işlem sayım vardır. Amazonun da kendi üzerinden satış yapan satıcılara bir baskı ile veya yaptırım ile bunu çözebileceğini düşünüyorum. Zaten parayı amazonun vermesini de istemem, burada satıcı suçlu ve bunu halletmeleri gerekiyor. Bundan sonra burayı kullanmayacağım diyebilirim. Son kargolarım da geldiğinde hesabımı kapatacağım

27 Eylül 2024 19:38

Sorunum çözüldüğü için çok teşekkür ederim. Amazondan da bunu beklerdim.

Göktuğ sonuçtan hiç memnun değil

Göktuğ
01 Şubat 2024 10:50
Dilay sonuçtan hiç memnun değil

Dilay
25 Aralık 2024 11:44
Zeliha sonuçtan hiç memnun değil

Zeliha
20 Ocak 2025 18:28
H. Yıldız sonuçtan hiç memnun değil

Amazon Teslim Edildi Görünen Ama Elime Ulaşmayan Kargo

H. Yıldız