Derya sonuçtan hiç memnun değil

Amazon Türkiye'de Sipariş İptal Krizi

Amazon Türkiye'de Sipariş İptal Krizi
28 Ekim 2024 00:07

Amazon Türkiye 3 gün önce verdiğim siparişi henüz kargoya vermemesine rağmen iptal etmiyor. Sistem kabul etmiyormuş. Ürün elime ulaştığında urunu kabul etmememi öneriyor. Bu ne saçma bir durum. O kadar yol gelecek geri gidecek ondan sonra para iadem olacakmış. İhracat garantisi gönderim ücreti bana iade edileceğinden şüpheli.

28 Ekim 2024 12:25

Müşteri temsilcileri çok yetersiz kalıyor. Hiçbir şey yapamadıklarını söylüyor. Gönderi kimliği oluşmuş ama satıcı ödeme gelmedi ödeme gelmeden urunu göndermeyiz diyor. Ürün yurt dışından Türkiye'ye gelecekmiş ve ben iade edecekmişim. Böyle saçmalık olmaz. Sistem gönderi kargoya verilmediği surece bu siparişin iptalini sağlamalı

28 Ekim 2024 12:31

Sayfada ürün kargoya verilmedi iptal edebilirsiniz yazıyor iptal ediyorum kabul etmiyor. Buraya kadar gelirse ithalat ve gönderi ücretimi keseceksiniz o zaman güvenimiz kalmadı. Temsilciler hiçbir ücret kesilmez diyor. Ama inandırıcı değil. Depozito 1000 TL gibi gönderi ücreti 500 gibi. Bunları kesilmeyeceği şüpheli.

28 Ekim 2024 17:33

Müşteri hizmetleri hiçbir şey yapamamış görünüyor. Karışık bir süreç. Ben satıcı baslka müşteri hizmetleri başka. İşlemler bambaşka.   Böyle bir sitede. Bir şekilde paramın hepsinin iadesini istiyorum iptal talebimi dikkate elmayip urunu kargoya veriyorlar ve bir suru garanti teslimat parası kesiyorlar.

28 Ekim 2024 19:05

Merhaba Amazon yetkilileri bana yardımcı olabilir mi. İstediğim duvar kağıdını küçük rulolara bölerek sipariş oluşmuş gibi. Sioarisler kargoya verilmeden iptal etmek için butungun uğraştım. Siparişin bir kısmi iptal edilmiş diğer kısmi kargoya verilmiş. Hepsi aynı ürün aynı satıcı ve aynı anda sipariş edildi. Anlaşılmaz karmaşık muallak bir durum. 1500 TL depozito ve gönderi ücreti aldılar. Ürün geldiğinde reddedin deniyor. Peki bu durumda o 1500 TL bana ödenecek mi. Müşteri temsilcisi paranız tam olarak ödenir diyor ama Amazon'a güvenemiyorum çok tutarsız bilgiler veriyor.

Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Uğur
10 Eylül 2023 01:12
Ediz sonuçtan hiç memnun değil

02 Ekim 2023 15:07
Serhat sonuçtan hiç memnun değil

Serhat
12 Mart 2025 18:31