Nizamettin sonuçtan hiç memnun değil

Nizamettin
11 Ocak 2024 13:35

03.01.2024 tarihinde saat 18:10'da QNB Finansbank kredi kartımdan iyzico/Zara firmasından 724 TL, Moka/Zara İtha firmasından 3.790 TL, Moka/Zara İtha firmasından 554 TL, Lidio/Steam firmasından 159 TL, Lidio/Blizzard firmasından 2.239 TL, iyzico/Supplementer firmasından 449 TL, Lidio/Blizzard firmasından 2.509 TL, iyzico/zara.com firmasından 654 TL, Lidio/Steam firmasından 319 TL, iyzico/Amazon firmasından 452 TL, iyzico/AliExpress firmasından 621 TL, Paratika/Grizzone firmasından 672 TL, Param/DeFacto firmasından 3.279 TL, PayTR ödeme firmasından 399 TL, iyzico/Amazon firmasından 859 TL iznim olmadan ve şifre talebi gelmeden çok sayıda harcama yapıldığı gözüküyor; fakat bu harcamalar benim bilgim dahilinde ve rızam dahilinde yapılmamıştır. Harcama gerçekleştikten sonra saat 20 sularında QNB Finansbank'tan mesaj üzerinden bildirimleri gördüm. Bunun üzerine QNB iletişim merkezini arayarak itirazımı yaptım ve tüm banka kartlarımı iptal ettirdim. Aynı gün kartlarımı iptal ettirdiğim halde saat 22:31'de Lidio/Steam firmasından 159, 319 ve tekrar 159 TL olmak üzere 3 adet daha harcama gerçekleştirildiği mesajını aldım. Herhangi bir onay kodu gelmeden kartımdan çekiliş yapılmasını kabul etmiyorum. İznim olmadan nasıl para çekilebiliyor ve işlem hala provizyon aşamasındayken neden iptal edilmiyor? Bu gerçekleşmiş harcamaların acilen iptalini ve paramın iadesini talep ediyorum. Finansbank'a harcama itirazında bulundum. İşlemin 2 gün sürebileceğini söylediler. 2 gün sonra itirazımın olumsuz sonuçlandığını online öğrendim. Yapılan bu harcamaların iptalini ve iadesini gerçekleştirmenizi istiyorum.

Emre sonuçtan hiç memnun değil

Bilgim Dışında Kredi Kartımdan Amazon Turkey Pe Adına Düzenli Para Çekiliyor

19 Ağustos 2025 15:57