Yavuz sonuçtan hiç memnun değil

Yavuz
27 Ağustos 2024 08:47

Merhaba, amazon.com.tr'de alışveriş yaparken "300 TL P&G Alışverişine 100 TL Para İadesi" kampanyasını gördüm ve tıkladım. 2 adet OMO aldım. Aşağıdaki ilk ekran görüntüsü, hak kazandım 100 TL indirim için, sipariş tarihim ve miktarı "22 Ağustos 2024 429,39 TL". Siparişi farklı 2 günde gönderdiler. Bu da 2 farklı faturaya sebep oldu. P&G WhatsApp hattına fatura attığımda 2 farklı fatura olduğu için indirime hak kazanamadığım, Amazon ile iletişime geçmem söylendi. Asıl sorun bundan sonra başlıyor. Müşteri temsilcisine durumu anlattım. Müşteri temsilcisinden özetle aldığım cümle "Hiçbir şekilde yapılacak bir şey yok" ve "İstediğiniz yere şikayet edebilirsiniz"... Bir önceki siparişimde de kullanılmış ürün gelmişti. Neyse ki bir şekilde bir miktar iade yaparak iyi niyeti gösterdiler fakat git gide Amazon'daki kalite düşüyor gibi. İlgilenilmesi gereken ya da çıkın Türkiye'den rahat edelim. Size güvenip en iyisi diye alışveriş yapıyoruz. Mağdur ediyorsunuz. Burada sonuçlanmazsa 100 lira için Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurup, tüm forumlarda ve sosyal mecralarda problemimi dile getireceğim.

Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Amazon'da İade Çilesi: Para İadesi Beklerken Yaşanan Sorunlar

Ömer
15 Nisan 12:46

Seyma
30 Kasım 2024 16:19
Vahdet sonuçtan çok memnun

Vahdet
11 Ocak 2024 14:36
"Amazon com gerçekten Türkiye'deki uzaktan satış e ticaret sektöründe çok başarılı diğer sitelerde olmayan bir güven verici bir site imiş ama ben tanımadığım için böyle bir şikayete bulunmuşum. A-z ye garanti süreci gerçekten çok güzel. İnternette bir numara bulamıyorsunuz çünkü bir şikayetiniz varsa site üzerinden müşteri hizmetleri sizi arıyor. Mail üzerinden yazıyorsunuz. Gerçekten standart üstü bir uygulama. Ücretimi geri aldım ödediğim 250 TL civarı gümrük masrafını da ürün sizde kalsın diyerek ödeme yaptılar. Teşekkür ederim."

23 Ağustos 2023 13:44
Amazon'un Söz Verdiği Ücret Farkı İadesini Yapmaması
Caner sonuçtan hiç memnun değil

Caner
09 Ocak 2024 11:12