Heras sonuçtan hiç memnun değil

Amazon Hediye Kartı Bakiyesi Kullanma Sorunu

Amazon Hediye Kartı Bakiyesi Kullanma Sorunu
Heras
09 Temmuz 2024 14:05

Amazon sitesinden almış olduğum bir ürün kusurlu çıkınca iade hakkımı kullanıp ürüne ait ücretin hediye kartı olarak yüklenmesi seçeneğini işaretledim. Fakat daha sonraki bir alışverişte bu hediye kartını kullanmak isteyince "... 3. Taraf satıcılar..." şeklinde bir uyarı çıktı. Sonraki hiçbir alışverişte kartı kullanamadım. Madem bu kadar kullanması zor, başta bir uyarı bilgilendirmesi çıkması gerekirdi. Amazon gibi küresel bir marka bu tür ayak oyunlarına neden başvurur bir türlü anlayamıyorum. Hediye kartı bakiyemin kredi kartıma yüklenmesini istiyorum.

20 Temmuz 2024 16:01

Amazon alışveriş sitesinden yapmış olduğum bir ürün kusurlu çıkınca iade hakkımı kullanıp geri ödeme seçeneğine de Amazon hediye kuponu sekmesini işaretledim. İade, hediye bakiyesinde görünüyor, alışveriş yaparken asla kullanamıyorum. En azından bakiyemi hediye kuponu haline getirip bir kod alabilsem ve bir alışverişte kullanabilsem, param orada öylece işe yaramaz bir halde kalmasa süper olurdu. Fakat bu hususta daha önce de yaptığım şikayete hiçbir geri dönüş alamadım.

Amazon Hediye Kartı Kullanılamıyor: Paramı Geri Alamıyorum

Doğan
16 Kasım 2024 23:15
Amazon Hediye Kartı Kullanılamıyor: Paramı Geri Alamıyorum

Fatih
24 Nisan 2024 17:46
Esra sonuçtan hiç memnun değil

20 Kasım 2024 01:23
Amazon Hediye Kartı Mağduriyeti: İade Bedelini Kullanamıyorum
Batuhan sonuçtan hiç memnun değil

Amazon Hediye Kartı Bakiyesi Üçüncü Taraf Alışverişlerde Kullanılamıyor

Batuhan