Yiğitcan
14 Mayıs 2023 00:15

Daha önce de problem yaşadığım AGT Kurye firmasıyla yine ve yeniden problem yaşadım. Kendilerinin "güya" açılımları "Aynı Gün Teslimat" olmasına rağmen hiçbir zaman gönderinizi aynı gün teslim etmiyorlar. Aynı günü geçtim sonraki günler de teslim edemiyorlar. Edemedikleri gibi bir de sanki siz adresinizde yokmuş gibi bir tavır alıp süreci daha da uzatıyorlar ve çözüme ulaştıramıyorlar. Yarın getireceğiz deyip ertesi gün de getirmiyorlar. 11.05.2023 tarihinde teslim edilmesi gereken ve aciliyeti olan kargomu 11.05.2023 tarihinde adresimize gelmelerine rağmen teslim edememişler, 12.05.2023 tarihinde de yine aynı ve 13.05.2023 tarihinde yine aynı sebeple teslim edememişler. Evde olmam bir tarafa evde olmasam bile güvenliğin kargo teslim aldığı bir sitede oturuyorum, ayrıca Beylikdüzü'nün en merkezi bölgesinde oturuyorum. AGT firmasının müşteri hizmetleri ile de defalarca görüşmeme rağmen problemi çözemediler. Bu sebepten dolayı gönderici firma olan Amazon ile de defalarca görüşmeme rağmen sorunu onlar da çözemediler. 3 günün sonunda hem siparişimi, hem Amazon Prime üyeliğimi hem de Amazon üyeliğimi komple kapattım. Alın o getiremediğiniz kargoyu ne yaparsanız yapın şimdi. Bunu okuyan diğer firmalara da örnek olsun bu kurye frması ile çalışmanız durumunda en büyük zararı sizin göreceğinizi bilin. Amazon firmasına da böyle bir firma ile çalışmayı hiç yakıştıramıyorum. Kendilerine de gerekli bildirimi yapıp o şekilde üyeliğimi sonlandırmış bulunmaktayım. Gerekli çalışmaları yapmalarını temenni ediyorum.

Gizem
25 Haziran 2023 01:16
Betül sonuçtan hiç memnun değil

Betül
05 Temmuz 2023 09:51

Abdullah
20 Ekim 2023 01:20
AGT'ye Söz Geçiremeyen Amazon.com.tr
Zeynel sonuçtan hiç memnun değil

Zeynel
19 Mayıs 2023 00:09
Amazon AGT Kurye Firması Ürünleri Zamanında Teslim Etmiyor
Emre sonuçtan hiç memnun değil

04 Şubat 2024 01:32
Amazon Ürün Zamanında Teslim Edilmedi