Gizem sonuçtan çok memnun

Altus Süpürge Fırça Dönmüyor

17 Aralık 2023 16:32

Altus marka şarjlı süpürgemin ışığı yanmıyor ve fırçası dönmüyor. Ürünü alalı daha bir sene olmadı ve bu durum sebepsiz şekilde ortaya çıktı. Sebebini bilmiyorum, çok uğraşmama ve araştırmama rağmen sorunu çözemedim. Bu kadar kısa sürede böyle bir sorun yaşayacağımı tahmin etmiyordum. Bir çözüm istiyorum.

15 Mart 2024 19:42

Altus şarjlı dikey süpürge şarj oluyor ama çalışmıyor, 2-3 ay önce de fırça dönmüyordu servis parça değiştirerek yaptı bir sıkıntı yoktu şu an hiç çalışmıyor sebebini de bilmiyorum sürekli bir sıkıntı çıkıyor süpürgede sorunun çözülmesini talep ediyorum

18 Aralık 2023 17:11 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Altus ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Altus Müşteri İletişim Merkezi

23 Aralık 2023 11:43

Teknik servis hemen iletişime geçti ve gelip süpürgeyi evimden aldılar, iki üç gün içerisinde arızayı giderip geri getirdiler sürekli arayıp bilgilendirdiler, parça değişimi hk vs. Sonrasında tekrar evime teslim ettiler garanti kapsamında olduğu içinde herhangi bir ücret alınmadı teşekkürler

Rabia
Rabia

Aynı sorun bende de var servise gönderdim yapıp getirdiler simdi yine aynı sorun oldu

Şevval sonuçtan çok memnun

Şevval