Nazlı sonuçtan hiç memnun değil

24 Aralık 2024 11:37

Altus 9 kiloluk çamaşır makinesi AL9103D ürününü 20 gün önce aldım ama hiçbir şekilde temiz yıkamıyor. Kurulduğu günün ertesi günü servis çağırmaya başladım. Defalarca servis çağırmama rağmen çözüm yok. Değişim kaydı açıyorum, gelmiyorlar, ilgilenmiyorlar. Bedava mı verdiniz bana bu makineyi? Parasını aldınız.

24 Aralık 2024 11:31

Altus çamaşır makinesi 9kiloluk AL9103D markalı makine 20gün önce aldım ertesi gün servis çağırdım temiz yıkamıyor diye 20 gündür sorun çözülmedi değişim istedim ilgilenen yok sıfır makine temiz yıkamıyor çamaşırı sadece ıslatıyor kirli bir şekilde geri çıkıyor

24 Aralık 2024 12:16 (Şikayetten 39 dakika sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Altus ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Altus Müşteri İletişim Merkezi

23 Ocak 2025 12:10

Arçelik Altus tan bir çamaşır makinesi aldım makine yemiz yıkamıyor araya ataya zor bela değişim yaptırdım gelen makine de aynısı şimdi iade istiyorum merkez servise yönlendiriyor servis geliyor bakıp biz bir şey yapamayız deyip gidiyor bugün tekrar kayıt açtım servis bana diyor ki biz gelmiyoruz sizin makinenizde bir şey yok gidin Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayet edin diyor

23 Ocak 2025 12:22

Benim anlamadığım bir şey var bu makineyi bana bedava mı verdiniz gelip ilgilenmiyorsunuz ya da ben mi bozdum makineyi neden beni burda mağdur ediyorsunuz Arçelik merkezi arıyorum servis gelip rapor yazacak diyor servis geliyor ben rapor yazamam diyor ben mi yazacağım raporu ya bu nasıl bir saçmalıktır ya kardeşim gelin ürününüzü alın götürün test edin yalan söylüyormuşuz tavır takınıyorsunuz bir haftalık makine alın makinenizi götürün

Erdem sonuçtan hiç memnun değil

Erdem
18 Temmuz 2023 11:55

Özlem
03 Nisan 2024 18:39

Emre
15 Kasım 2023 15:11

Ozlem
01 Eylül 2024 01:02
Nurdan sonuçtan hiç memnun değil

Nurdan
21 Mart 2025 19:33