Ayça sonuçtan hiç memnun değil

24 Aralık 2024 13:25

A101 mağazasından 27.11.2024 tarihinde annem bana hediye olarak Kiwi marka halı yıkama makinesi almış. Ben de onunla aynı şehirde yaşamadığım için ürünü bana 21.12.2024 tarihinde verdi. Bu süreye kadar ürün ne açıldı ne de kullanıldı. Bana ürün verildiğinde kutusundan benim istediğim ürün olmadığını fark ettim ve iade etmeyi teklif ettim çünkü A101 şirket politikası gereği 180 gün boyunca mağaza fark etmeksizin iade aldığını biliyordum. Ki bu bilgi her mağazada asılı buna güvenerek mağazaya gittik ve iade süresinin dolduğunu söylediler. Henüz 1 ay bile olmamıştı. Her mağazada asılı olan 180 gün yazısı neden var o zaman? Ürünü iade edip paramı istiyorum!

05 Mayıs 2025 15:56

Hiçbir şekilde iletişime geçmediler iade de almadılar

Metin
Metin

Bende aynı şekilde mini vidalama aldım. Denedim hiçbir ise yaramadığını gördüm hemen geri vermek istedim. Ürün kutusu açıldığından geri alamayacaklarını teknik rapor için servise göndermemiz gerektiğini söylediler. Gönderdik 2 aydan fazladır her gün arıyoruz bir sonuç yok. Markada marketin paravan ithalatçı kurumu. Zerre hukuk yok. Adamlar rahat neden acaba? Ama bir gün...

Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Fatih
31 Ocak 2025 11:03

Gurbet
17 Ocak 2025 13:30
Kullanılmış Halı Yıkama Makinesi İade Sorunu

A101’den Aldığım Kiwi Halı Yıkama Makinesi Kusurlu Çıktı, İade Talebim Karşılanmıyor!

Büşra
02 Kasım 2025 01:28
a101den-aldigim-kiwi-hali-yikama-makinesi-kusurlu-cikti-iade-talebim-karsilanmiyor-1.jpg

A101 Kategorileri