Yanlış Teslimat Ve İade Sorunu

Yanlış Teslimat Ve İade Sorunu
Sevgi
12 Aralık 2024 22:11

Merhabalar, 06.12.2024 tarihinde A101 internet sitesinden meyve sıkacağı almak için sipariş oluşturdum. 'Bir günde kargo' isminde kargo şirketi, 07.12.2024 tarihinde çalışan eleman önce yanlış daireye götürmüş. Yanlış daireye götürdüğü insanlar, 'Biz böyle sipariş vermedik' diyerek bir şekilde beni arayıp bulup D:7'ye, yani bana teslim etmiştir. Sonra ne oldu? Bir elma koydum meyve sıkacağına, maalesef iyi sıkamadığını bir kez kullanımla anladım. Daha sonra ürünü, daha önceden A101'in ilk açıldığı yıllarda aynı şekilde internetten alışveriş yaptığım bir şemsiye malzemesinin hatasıyla iade etmiştim, yine aynı şekilde M. Kodu 8206 olan A101 şubesine 11.12.2024 tarihi akşam saatlerinde katı meyve sıkacağını iade etmek için gittim. Fakat sorun veya sıkıntı yaşatmak için kasiyer H. K. isimli ve mağaza sorumlusu yüzünden bayağı tartışarak, mağazanın içindeki kamera kayıtlarından bakabilirsiniz, bu hatalı aldığım meyve sıkacağını iade edemedim. Ben, internetten daha 7 gün olmadan bu ürünün bir kez kullanımla hatasını anlayıp, tüketici haklarımı iyi bilen bir vatandaş olarak bu ürünün iadesini talep etmekteyim. Sizlerden, genel müdürlüğün internet alışverişlerinin ilgilendiğini söyleyip duran M. Kodu 8206 mağaza sorumlusunun ilettiği bilgi üzerine bu duruma el atarak acilen ürünün iadesini talep etmekteyim. Gereğinin yapılmasını arz ederim.

yanlis-teslimat-ve-iade-sorunu-1.pdf

Melis
06 Ocak 2025 19:49
Bozuk Ürün Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri

Engin
30 Mart 2024 22:53
Huri sonuçtan hiç memnun değil

Huri
09 Ağustos 2024 16:14