Koray sonuçtan hiç memnun değil

Koray
03 Temmuz 2023 19:26

A101 mağazasının satışını yaptığı Volta yide SE03 Elektrikli moped'i 25.05.2023 tarihinde online mağazasından satın aldım. Ürün 16.06.2023 tarihinde servis tarafından kurulumu yapılarak tarafıma teslim edildi. Teslim evrakların da yazan şasi numarası ile ürün üzerindeki şasi numarasının farklı olduğunu tespit ettim. Ayrıca satış pazarlama broşüründe/afişinde yazılı uzaktan kumanda ile çalıştırma ve alarm aksesuarlarının ürün ile birlikte teslim edilmediğini/ olmadığını öğrendim. Bu durumu Servis görevlisine, A101 müşteri hizmetlerine ve Volta müşteri hizmetleri yetkililerine yazılı ve sözlü olarak bildirdim. Volta yetkilisi ürünün yanlış olarak sevk edildiğini ve ürünün servise teslim edilmesini istedi. Ürünü teslim aldığım servis yetkilisine teslim ettim. Volta yetkilisi ürünü teslim ettiğim zaman kendisine bilgi vermemi istedi ve teslim sonrası ilgili yetkiliye teslim bilgisini ilettim. Kendisi tarafıma gönderilmesi gereken doğru ürünün stoklarında yer aldığını ve 24.06.2023 tarihinde servise teslim edileceğini belirtti. Bugün 03.07.2023 tarihi itibari ile halen ürünü teslim almadım ve Volta yetkililerine bu sorunun çözümü konusunda ulaşamıyorum. Asıl hukuki muhatabım olan A101 Yeni mağazacılık yetkililerinden ise sorunun yaşandığı ilk günden beri tarafıma çözüm anlamında herhangi bir süreç ilerleyişi konusunda bilgilendirme yapılmadı. Aksine ruhsatlı, plakalı taşıt statüsünde yer alan bu ürünün tescil işlemleri için tarafıma gönderilen evrakta yazan ve 12.06.2023 tarihinden itibaren 1 ay süresinde tescil işlemlerini yaptırmam gerektiği yazmaktadır. Şu ana kadar kendi dikkatim sayesinde tespit etmiş olduğum ve bazı kişiler için basit bir sevkiyat hatası olarak görülen bu durum bilinmelidir ki ileri ki dönemlerde yaşanacak bir trafik kazasında maddi manevi ve hukuki sonuçları yanında yaptırımlara da sebep olacak ciddiyetsizlik/ amatör davranış / sorumsuzluktur. Elimde sürecin başından şu ana kadar olan zaman aralığında düzenli bir şekilde evraklar ve yazışmalar bulunmaktadır. Bu sorunun ivedi olarak çözülmesini, kısa sürede çözülmemesi durumunda hukuki olarak yasal hakkımı arayacağımı belirtirim.

Caner sonuçtan hiç memnun değil

Caner
14 Haziran 2024 19:57
A101 Ürün Satışında Yaşanan İptal Sorunu
Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Muhammed
17 Kasım 2023 14:17
Semih sonuçtan hiç memnun değil

Semih
17 Haziran 2023 01:31
Alaattin sonuçtan hiç memnun değil

Alaattin
22 Eylül 2023 01:56