Jale sonuçtan hiç memnun değil

A101 Tatlı Mı, Tuzlu Mu

02 Eylül 2024 19:13

Gemlik Ilıca Cad. A101 den kurabiye aldım. (Ayçekirdekli) hem şeker, hem tuz koymuşlar içine. İkisi de eşit oranda🙄Bu da tadını çok
kötüleştirmiş. Yapılan ürünleri denetleyen yok mu,
Bir daha Nimet marka ürün almayalım mı? 50 liraya yakın para verdim 250 gramına. Sizi kınıyorum Sn. Nimet yetkilileri. Zararımın telafisini bekliyorum. Saygılar.
Jale T*******.

08 Eylül 2024 20:12

A101 Nimet kurabiyeleri hakkında bildirdiğim şikayeti cevaplamamış bile. Kurabiyeyi çöpe attım. Bir daha Nimet kurabiyesi almam. A101 in ilgisizliği de cepte dursun böylece. Sattıkları ürünün arkasında durmayan, cevaplamayanlara diyecek sözüm yok!

12 Kasım 2024 02:17

Hayatımda ilk kez kurabiye yemedim Cansu Hanım. Naçizane tavsiyelerinizi kendinize saklayınız. Evimde kurabiye yapmak isteyince yapıyorum. Bu konu da firmaya yapılmış bir şikayet. Size şikayet etmedim. Tavsiye sever Cansu Hanım.👋🏼

12 Kasım 2024 02:25

Cansu Hanım. Tadını yerken anlıyorsunuz zaten. Tatlı mı, tuzlu mu... Şirketin yetkilisi misiniz, gurme mi? Bahsi geçen kurabiyelerden tattınız mı hiç? Kurabiyeyi evde yapmam konusunda ki dahiyane fikriniz de ne hoş ☺️

Cansu

Jale hanım, burada yorum yapma özgürlüğümü kullanarak tavsiyemi kendime saklamak istemedim. İstediğim şikayete dilediğim gibi yorum yapıyorum, daha çok insanları bilinçlendirmek adına. Bu kurabiyeleri daha önce denedim evet ben severek tüketiyorum. Siz ise sevmemişsiniz işte damak tadı böyle bir şey. Evde yapmak sizin yararınıza, dahiyane bir fikir verdiğimi iddia etmedim naçizane bir tavsiye olduğunu da belirtmiştim ama anlamamakta ısrar etmişsiniz :)

Cansu

Firma çalışanı olsaydım size firma adına ulaşmayı tercih ederdim. Sadece bilinçli bir vatandaşım

Jale

Firmanın çalışanı olduğunuzu düşündürttünüz bana.

Cansu

Jale hanım merhaba, şikayetiniz ilgimi çekti bununla alakalı bir yorum yapmak istedim. Üretici firmalar, sınırlı hammaddeler haricinde kullandıkları diğer ham maddelerin miktarlarını kendisi belirler. Şeker ve tuz oranının aynı olduğu bilgisine nereden ulaştığınızın da merak ettim açıkçası. İçerik bilgisi okuma konusunda da sizi bilgilendirmek isterim. İçerik listesinde bileşenler en çok kullanılan orandan en aza doğru sıralanır dolayısıyla şeker ve tuzun aynı oranda kullanılmadığını görebiliyoruz. Ürün damak tadınıza uymamış aslında durum sadece bundan ibaret. Kendi damak zevkinize uygun bir ürünü evinizde yapabilirsiniz. Naçizane bir tavsiye

Buse sonuçtan hiç memnun değil

Buse
05 Eylül 2024 20:02

Betül
04 Mayıs 2024 00:16
A101 Kakaolu Kurabiyede Beklenmedik Misafir
Sude sonuçtan hiç memnun değil

Sude
03 Mayıs 2024 22:55